vrijdag 23 december 2016

Cando raamshutters

Shutters van hoge kwaliteit, op maat gemaak, vakkundig geplaatst en met jaar garantie. Shutters zijn verkrijgbaar in iedere stijl en zijn geheel naar wens samen te stellen. Creëer eenvoudig een eigen stijl met de doe-het-zelf producten van CanDo. Met CanDo wordt het renoveren van je trap wel heel eenvoudig. Bij een select aantal bouwmarkten is het nu mogelijk om je traptreden geheel op maat te bestellen.


Je hoeft ze dan alleen nog maar te bevestigen met montagelijm. Deze rekenhulp helpt u bij het opmeten van de ramen, de verschillende montagemogelijkheden en het aantal benodigde shutterpanelen en montage-latten. Ten opzichte van Cando shutters worden onze shutters tot op de millimeter exact ingemeten voor uw ramen.


Onze maatwerk shutters zijn daarbij beter geprijsd dan de shutters die Cando in standaard maten via de bouwmarkten levert. Dit betekent dat u altijd profiteert van een gunstiger prijs-kwaliteitverhouding van onze shutters dan bij Cando shutters. CanDo Raamshutters Optimaal spelen met licht CanDo shutters zijn voorzien van horizontale houten lamellen die in elke stand instelbaar zijn. Overdag kunt u CanDo shutters helemaal open zetten of de lamellen zó draaien, dat er een optimale lichtinval ontstaat.


Avonds sluit u de lamellen voor meer comfort en privacy. CANDO SHUTTERS, METEN EN BEREKENEN Montagewijze CanDo raamshutters zijn geschikt voor verschillende soorten ramen en deuren. Daarnaast kunt u een keuze maken uit de voor u meest geschikte montagewijze. Er zijn drie verschillende mogelijkheden. Dan weet je dat jouw shutters op maat bij je afgeleverd zullen worden.


Ons productieproces begint wanneer jij jouw maten aan ons hebt doorgegeven, waardoor jouw raamshutters dus altijd perfect passen. De CanDo Doe-Het-Zelf Shutter kunt u makkelijk zelf op maat maken en monteren. Deze shutter wordt in standaard wit geleverd. Zo zijn ze geschikt voor veel ramen in uw huis.


Praxis verkoopt raamshutters die geïnspireerd zijn op het Italiaanse en Zuid-Franse interieur. Fraaie wit houten raamdecoratie waarmee je kunt spelen met het zonlicht. Shutters gebruik je ‘s zomers als zonwering en ‘s winters houden ze de warmte juist binnen. Shutterkoning biedt verschillende raamdecoratie mogelijkheden van hardhout voor een perfecte combinatie van stijl, sfeer en functionaliteit.


Alles over services - kies voor gemak. Instap shutters, een superieure maatwerk shutter in kwaliteit en uitstraling, maar met een oer-Hollandse ouderwetse prijsstelling. Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde timmermannen uit uw regio! De Basic shutters zijn de enige shutters in ons programma die u zelf kunt inmeten en plaatsen. In deze prijsindicator geeft u de globale of exacte maten op.


Sfeervolleshutters is landelijk de goedkoopste. Kom langs bij een verkooppunt in uw omgeving. Beste kwaliteit op maat gemaakt. Zonnelux maakt uw houten shutters op maat waardoor deze altijd passen en helemaal af te stemmen zijn naar uw wensen.


Hoe werkt het bestellen van shutters bij een bouwmarkt? Vraag hier uw brochure aan. Houten shutters op maat, mogelijkheden voor elk raam! Shutterpanelen van top kwaliteit voor een scherpe prijs.


Bekijk alle raamshutters op de website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts