vrijdag 17 november 2017

Sikkens xd

Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment!


Sikkens verf koop je online bij Verfonline-XL.

Sigma verf tot maar liefst korting. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! UV- en weersinvloeden, om langer te kunnen genieten van mooi schilderwerk. Het product is verwerkbaar van ˚C tot ˚C. Deze hoogglans verf is van de hoogste kwaliteit en daardoor favoriet bij vele professionele schilders.


De verf is lekker makkelijk aan te brengen met een roller of kwast. Dit vindt u bij geen enkel ander merk terug! Met de juiste voorbehandeling en applicatie kan een levensduur van acht tot tien jaar behaald worden.

Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Je kunt de verf eenvoudig online bestellen, direct bij ons uit de eigen voorraad. We gaan er snel voor je mee aan de slag, zodat je niet lang op de verf hoeft te wachten en daar buiten snel mee kunt schilderen. Deze buitenlak is bestand tegen alle weersinvloeden. Dit zijn schildersproducten waar schilders al sinds jaar en dag gebruik van maken.


A-merk RubbolXD en snel thuis geleverd. Vind sikkens lak het nu op Kensaq. Met de nieuwste technologie is dit super product ontwikkeld welke tot wel jaar lang mee gaat.


Het is extreem weerbestendige buitenlak. De lak heeft een mooie halfglans en zorgt voor uitstekende bescherming van het houtwerk. Vandaag besteld bij Verfpoint. Gratis verzending vanaf € 200! Het alkyd-bindmiddel is met een gepatenteerde hars, STAR, gemodificeerd.


Deze professionele verf wordt door veel schilders en aannemers gebruikt, onder andere in de bouw. Deze hoogglanslak is extreem weerbestendig en biedt wetenschappelijk bewezen bescherming tegen uv-straling. Hierdoor geeft deze lakverf tot wel jaar bescherming en is hij onderhoudsvrij.


Deze duurzame eigenschappen worden mogelijk gemaakt doordat het alkyd-bindmiddel gemodificeerd is met een gepatenteerde hars genaamd STAR.

In beide gevallen heb je een betere hechting, goede vulling en de primer werkt door in je eindlaag en bepaald mede de glansgraad! Zet er een goedkope of zelfs snelgrond onder en je glans verdwijnt. Hij is daarnaast geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen die al zijn voorbehandeld.


Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook! Dit product bevat de nieuwste technologie in verf. Indien volgens voorschrift verwerkt gaat het jaar mee.


Rubbol XD is leverbaar in een glanzende en in een zijdeglanzende variant, net wat je zelf mooi vindt. Halfglanzende verf die extreem weerbestendig is en maximaal onderhoudsvrij. Ook heeft het te schilderen oppervlak minder verf nodig, wat automatisch zorgt voor kostenbesparing.


Zo eindigt jouw klus met het gewenste resultaat en de perfecte kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts