donderdag 26 september 2019

Houten deurhanger

Bereken wat jouw houten kozijn kost. Groot aanbod tuinartikelen online! Mooie kleine deurhangers voor aan de deur van de kinderkamer, slaapkamer. Leuke mini deurhanger met tekst.


Houten deurhanger vind je bij de grootste knutselwinkel van Nederland met winkels en een webshop! Vandaag bestel morgen in huis.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. HET ideale knutsel onderwerp om te versieren met balletjesklei, verf, glitterstiften, papier of stof. Maak er iets moois van, voor je eigen slaapkamer of natuurlijk om cadeau te geven met bijvoorbeeld vaderdag of moederdag.


Voor bijvoorbeeld aan de deurklink of de kast of gewoon aan een haakje aan de muur. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Blanco deurhanger gemaakt van hout! De houten - en metalen kledinghangers die een artikelnummer hebben worden alleen nieuw aangeboden.


Kledinghangers sorteren Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de overtollige hangers voor u uit te sorteren en te verpakken in dozen en terug te leveren.

Deurhangers koop je eenvoudig online bij bol. Baby badset met naamborduring. De Houten Naamborden bestaan uit een unieke collectie uit de succesvolle PlanX Serie.


De keuze bestaat uit verschillende vormen. De speciaal gemaakte white wash naamborden hebben een mooie finish wat perfect samengaat met een Full Colour opdruk met het transferpapier CPM. De meegeleverde ophang haakjes zorgen voor de finishing touch. Kraamcadeau deurhanger met naam van de baby en tekst dat de baby slaapt.


Gepersonaliseerd houten laser deurhanger met naam van de baby en tekst. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Enkel- of Dubbelzijdige Bedrukking.


Gratis verzenden vanaf €euro. Inclusief belasting voor 14u bestel volgende werkdag gelever uitgez. In zeer nette staat, ( een hele kleine beschadiging aan de onderkant ) houten deurhanger met aan de ene kant welcome en de andere kant do not disturb afmeting totaal. Te koop bij SpeelgoedFamilie.


Versier de deurhanger precies zoals jij zelf wilt! Laat enkele of dubbele deurhangers drukken bij Drukwerkdeal. De deurhangers worden Full color bedrukt en eventueel voorzien van een scheurvast laminaat.

Voor mensen met weinig ruimte of een zeer smalle gang is een deurhanger een slim alternatief. Kies voor kant-en-klare kapstokken of stel je eigen kapstok van hout samen. Op een plank van steigerhout schroef je eenvoudig een kapstokhaak voor een uitstraling die bij je inrichting past. De verzendkosten bedragen € 12.


Een origineel cadeau voor een ander of gewoon voor u zelf. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Met deze houten deurhanger met eigen naam en de bekende spin van Superhero past mooi bij andere artikelen in de shop, de muursticker, een tshirt of de wandhaak, zo laat je zien dat jij een Superheld bent! Een eyecatcher in elke superheld’s jongenskamer!


Geef jouw deur dat leuk extraatje door een gepersonaliseerde deurhanger in hout! We hebben verschillende exemplaren in ons aanbod. Met een bedrukte deurhanger is je boodschap gelijk duidelijk!


De deurhanger zijn verkrijgbaar in een eigen vorm en worden geleverd in een kartonnen of houten variant. Door middel van lasergraveren kan de deurhanger gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld de namen en trouwdatum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts