dinsdag 5 mei 2020

Sikkens rubbol satura

Voor 23:uur bestel vandaag verstuurd. Gratis bezorgd vanaf € 5-. De scherpste Prijs van NL. Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang.


Beschikbaar in heel veel kleuren.

Sigma verf tot maar liefst korting. Sikkens verf koop je online bij Verfonline-XL. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Voorbereiding van de Ondergrond Houtsoorten in de duurzaamheidsklasse III, IV en V verduurzamen met een geschikt impregneermiddel.


Dit houdt in dat de verf minder oplosmiddelen bevat dan de gemiddelde in deze verfsoort! De verf heeft een krasvaste en een zeer goede dekkende zijdeglans. Rubbol BL Satura (TDS) TDS.


Hierdoor ziet het eindresultaat er perfect uit! Zoals deuren, ramen kozijnen en daklijsten.

Geschikt voor het aflakken van de volgende ondergronden: hout en metaal, dat wel volgens de voorschriften is voorbehandeld. Voorbeelden van wat je kunt schilderen met deze lak zijn deuren, kozijnen, gevelplaten en ander houtwerk. De lak is uiteraard erg kras- en slijtvast en droogt lekker snel. Na droging is de lak dus keihar waardoor ie tegen een stootje kan!


Deze verf is geschikt voor het afwerken van hout, staal en voorbehandeld kunststof. RUBBOL BL ISOPRIMER te voorzien. Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel.


Bovendien adviseren we je graag over de hoeveelheid die je nodig hebt en bijvoorbeeld de verfbenodigdheden die je er goed bij kunt gebruiken. Zoek je een geschikte kwast, een roller en andere spullen? Weervastheid en lichtecht: de kenmerken van een uitstekende buitenlak.


Ook te gebruiken als op een houtenvloer of trap die dekkend schilderd moet worden, zult u lang plezier hebben van deze lak. Het praktisch rendement is afhankelijk van de applicatiemethode, de kwaliteit van de ondergrond en de vorm van het object. Vandaag besteld bij Verfpoint. De beste prijzen en super snelle levering.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. To learn more about Satura plus, why not watch our short video or click the product link below. Daarnaast is deze gemakkelijk verwerkbare verf zeer goed kras- en slijtvast.


Geef bij de omschrijving aan welke kleurcode u wenst te hebben.

Blijvend mooie zijdeglans binnenlak. Het product heeft een zeer goeie vloeiing en heeft een blijvend prachtig resultaat. Deze lak wordt ook binnen gebruikt omdat deze minder vergeelt dan de huidige terpentinebasis lakken. Dit product wordt vooral gebruikt voor buiten. Voor doehetzelvers is het ook binnen te gebruiken, maar pas op: in wit zal deze verf binnen vergelen.


Door de uitstekende vloeiing is het eindresultaat schitterend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts