dinsdag 14 maart 2017

Steigerhout inloopkast

Bespaar tot wel via kiesproduct. Inloopkast van steigerhout tegen een aantrekkelijke prijs. Een steigerhouten inloopkast heeft een prachtige, natuurlijke look maar is daarnaast ook praktisch.


Als je zelf een inloopkast wilt maken dan raad ik je aan om dit artikel te lezen. In dit artikel ontdek je alles wat je wilt weten over het zelf maken van een inloopkast !

De aandachtspunten van een inloopkast. Er zijn een aantal punten die belangrijk zijn om van tevoren goed te hebben doordacht. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een inloopkast in een kamer. In de stijl Riviera Maison.


Kies de voordeligste uitvoering van een inloopkast die je mooi vindt. Deze uitvoeringen zijn meestal neutraal en simpel, wat jou weer de mogelijkheid geeft om de inloopkast op te fleuren met accessoires en verlichting. En in de kamer een mooie spiegel, fauteuil of vloerkleed te plaatsen.


Wij maken geheel op maat uw walk-in closet.

Vraag een offerte aan met de volgende info. Maten kamer - uw wensen - schets. Nina Holst, eigenares van de populaire blog Stylizimo, heeft die ultieme vrouwendroom werkelijkheid gemaakt – compact én super low-budget. Wij vinden deze strakke, witte inloopkast prachtig en kunnen niet wachten om ook zelf aan de slag te gaan.


Een zelfgemaakte inloopkast is niet compleet zonder lekker veel planken. Ga de hoogte in voor extra ruimte! Je kunt de planken goed gebruiken om al jouw schoenen op te zetten zoals je zag in onze blog over Ikea hacks om jouw schoenencollectie te showen. Zodra je dat besloten hebt, kun je gaan nadenken over de materialen die je wilt gebruiken voor de inloopkast.


Wil je bijvoorbeeld dezelfde materialen aanhouden als die je gebruikt hebt in je slaapkamer? Wordt het een open inloopkast op de badkamer, dan kun je het beste dezelfde materialen als de badkamer gebruiken. Mocht je een kledingwinkel hebben, dan is deze steigerhouten kledingkast ideaal!


Het zijn steigerhouten legkasten die aan elkaar geschakeld worden met rvs roedestangen. Met ons klantgerichte filosofie draait het om persoonlijk contact, service en betrouwbaarheid. Een inloopkast naar wens, dát is het streven van u én van ons.


Meedenken in combinatie met flexibiliteit en creativiteit zorgen er voor dat u de perfect inloopkast krijgt die u voor ogen heeft, aansprekend en duurzaam. Met deze steigerhouten kast Sil wordt weer bewezen dat eenvoud en stijl vaak hand in hand gaan.

Een statige kast die de jaren gaat trotseren en natuurlijk een kast met een zee aan ruimte. Zo kan je ook een inloopkast zelf maken. Een van de reden is dat hier geen bouwtekening bij staat dat een algemene inloopkast bouwtekening heel lastig om te maken omdat dit afhankelijk is van de grootte en de vorm van je kamen waar je een inloopkast in wilt maken.


Dit zijn vooral steigerhouten kledingkasten. Deze geven een natuurlijke en rustige uitstraling op je woning en zijn ook makkelijk te bewerken met een zaag en boor. Daarna moet je zorgen voor een goede bouwtekening.


Een goede bouwtekening is heel belangrijk om geld en tijd te besparen. Als je een inloopkast zelf gaat maken, is het heel belangrijk de maten op de juiste manier op te meten. Onze opmeet handleiding geeft je hiervoor praktische aanwijzingen, waardoor een inloopkast maken ineens een stuk eenvoudiger wordt. Zelf een inloopkast maken?


Het is heel simpel te maken. Je hebt alleen een lege kamer nodig, die je kan missen. De rekken hebben we gemaakt van stijgerbuizen. Veel mensen denken dat dit persé een grote ruimte moet zijn. Deze afmetingen kunt u zelf invoeren in de inloopkasten configurator.


Maar niets is minder waar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts