dinsdag 28 maart 2017

Motip groen

Europa op het gebied van spuitbussen en lakstiften. Sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. Voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal.


Al deze kleuren hebben een goede dekking en beschikken over heldere zilverdeeltjes die de lak laten glitteren. Moet ik metallic lak afspuiten met blanke lak? Met de Hammerite metaallak spuitbus breng je de lak eenvoudig direct over roest aan. Schuren en ontroesten hoeft niet, dat scheelt tijd! Speciaal ontwikkeld om de originele kleur van uw auto te evenaren.


Speciale lak voor het creëren van een verwijderbare film. De lak is slijtvast en bestand tegen weersinvloeden. Reflecterende signaalvlakken opvallend veilig. Motip Sprayplast Groen 500ml. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Na het ontvetten schuurt u het onderdeel licht op met korrel 4schuurpapier. Verf met hamerslag effect. Een twee-in-één product: een grondig werkende anti-roest primer en een duurzame topcoat, in diverse kleuren. Kan direct op blank of enigszins geroest staal worden.


Deel hier uw ervaring met dit product. Reviews die geen betrekking hebben op een product-ervaring, maar b. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Welkom op de lakstift webshop! MoTip Rood prijzen vergelijken. Wij zijn gespecialiseerd in uw lakstiften, zowel in ral kleuren als autolak lakstiften.


Bestel nu bij onze webshops! De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. Loslatende oude verfresten en roest verwijderen en aansluitend schuren. Wat zijn de specificaties? Alle kleuren beschikken over een geweldige dekking en duurzame hoogglans!


Groene kompakt autolak in 12ml lakstift. Ideaal voor het bijwerken van kleine beschadigingen aan uw auto. De kleur op de afbeelding is niet altijd representatief. Maak daarom gebruik van de kleurcode van het artikel. Tevens dient u voor een optimaal resultaat de spuitlak voor te behandelen met grondlak.


Spuitbus leger verf olive drab groen. Hoogglans 1K metallic lak op acryl basis, in de kleur groen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.


Set voor velgen is voorzien van verticale en horizontale sproeikop. Set is voldoende voor velgen. Metallic groene lak in 400ml spuitbus.


Als u nog oneffenheden moet wegwerken kunt u een filler gebruiken voor kleine plekjes of plamuur voor wat groter plekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts