dinsdag 14 maart 2017

Krasbestendige lak

Het betreft een ultra krasbestendige blanke lak , die langdurig zijn optimale glans behoudt. Krasvaste blanke lak van MIPA worden door steeds meer autofabrikanten als optie op hun luxe modellen aangeboden. Om het schadeherstelbedrijf in staat te stellen bij reparaties dezelfde kwaliteit te kunnen leveren, ontwikkelde MIPA de blanke lak CS90. MILLACO 2blanke lak is een krasbestendige 2-componenten blanke lak.


De 2K blanke lak is immuun tegen microkrasjes (veroorzaakt door bijvoorbeeld autowasstraten) en chemische stoffen.

Dankzij zijn korte droogtij zeer goede vloeiing en makkelijke polijstbaarheid is deze spuitbus Colormatic componenten blanke lak bij uitstek de beste clear coat voor spotrepair. Eigenschappen Colormatic 2K hoogglans blanke lak. Hooglanzende, extreem krasbestendige 2K blanke lak met een hoge weerstand tegen benzine , UV-straling en. Tot nu toe gebruik ik altijd Glitsa of jacht- lak , maar ben eigenlijk niet zo tevreden over de echt krasbestendigheid van die lakken.


Sigma S2U Nova Matt, Satin of Gloss is dé watergedragen krasvaste lak die niet vergeelt en oppervlakken echt beschermt! Lees hier meer over de verf. Lak laten mengen bij HORNBACH.

Bij HORNBACH kan lak worden gemengd. Met onze apparatuur zijn wij in staat meer dan miljoen kleuren te mengen. Wil jij vandaag dezelfde lak hebben als de lak die je een jaar of tien geleden hebt gebruikt, dan maken wij die exact voor je na.


Wil je meer informatie over lak of het mengen van lakken? Het is absoluut mat, practisch onzichtbaar, sterk, duurzaam, krasvast en gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast is het een prettig vloeiende lak die gemakkelijk is aan te brengen. Veiligheidsinformatieblad-dpu- lak -blank-glans. Drenth DPU Lak Gloss Blanke hoogglanslak bestellen!


Als je een trap moet schilderen die dagelijks meerdere malen belopen wordt dan is de kwaliteit van de trapverf extra belangrijk. Deze moet echt goed hard en slijtvast zijn. In zo’n geval zou ik persoonlijk kijken naar een specifieke lak van een A-merk zoals Sikkens of Sigma. Bij Praxis vind je voor iedere doe-het-zelf-klus de juiste verf, maar ook behang en geweldig laminaat. Dankzij de unieke componenten spuitbus wordt deze hoogglans blanke lak extreem har waardoor de lak krasbestendig en benzinebestendig is.


Daarbij is deze spuitbus 2K blanke lak bestand tegen de meest extreme weersinvloeden en UV-stralen. Hierdoor vergeelt deze blanke lak niet.

Ook niet op langere termijn! Doordat uw acryllak op basis is van solventen, ook wel oplosmiddelen genoem en een 2-componenten lak is, is deze bestand tegen benzine. Omdat de spuitbus op basis van 2-componenten is, is deze lak krasvast en stootbestendig. En uit schilderen krasvaste lak voor meubels.


Er zijn 2krasvaste lak voor meubels leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Afgelakte Skantrae deuren, ECB lak of UV lak , wat zijn de verschillen? EBC lak : deze eenlaagse lak wordt middels elektronen uitgehar resultaat een krasbestendige deuroppervlak.


UV lak : dit zijn meerdere lagen uitgehard door UV licht, prima lak maar iets gevoeliger voor gebruikssporen. Onze lakstiften en spuitbussen zijn geschikt om beschadigingen aan uw radiator te herstellen. Ze hebben een zeer hoge dek- en vulkracht en de lak is bestemd tegen warmte en schoonmaakmiddelen en is daarnaast kras- en stootvast.


Ook heeft de lak een goede corrosiewerende werking, waarmee roestvorming wordt tegengegaan. Spray- lak 500ml rvs metallic. Sneldrogende hoogwaardige beschermende deklaag. Voor metaal, hout, beton en metselwerk. Verf voor metaal is daarom ook een lak , grondverf en anti-roestmiddel in één.


Meerdere lagen zijn hierdoor bijna niet nodig! Enkel bij aluminium, koper of zink is primer nodig voor betere hechting. Van hittewerende metaalverf tot ijzermenie: op de markt is een breed scala aan metaalverven te vinden.


Consumenten die een onbezorgde parketvloer willen ,voor langere tij kiezen voor een afwerking met lak. Een matte lak evenaart de uitstraling van een olievloer. Echter ontbreekt bij een lakafwerking wel de mogelijkheid om eventuele krassen en gebruikssporen lokaal bij te werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts