woensdag 29 maart 2017

Modern tapijt

Decoreer uw kamer met een stijlvol modern tapijt. Bezorgtijd: 2-werkdagen. Bekijk nu de actie in de folder! Of kom langs in Cuijk in onze vernieuwde showroom. Niet iedereen zit te wachten op een groot tapijt.


Modern tapijt

Vloerkleden zijn vaak voorzien van strakke lijnen, maar ook mooie rondingen behoren tot de collectie. Tapeso heeft een brede collectie van verschillende moderne vloerkleden. Berberhuis Eindhoven heeft naast grote collectie aan Perzische tapijten , Berbers, Nepals, Kelims en Gabbeh ook ruime assortiment aan moderne tapijten die ook met de handgeknoopt zijn. In onze moderne Perzische tapijtencollectie vindt u designs van onder andere Loribaf, Nepal, Gabbeh, Ziegler en Berber.


Dankzij onze uitgebreide selectie is het vinden van het perfecte tapijt voor uw huis eenvoudig. De meeste moderne tapijten worden met de hand geknoopt in India, waarbij gebruik wordt gemaakt van kwaliteitswol voor een zacht en mooi eindproduct. Sommige ontwerpen gebruiken een combinatie van diverse grondstoffen. Ook de afwerking verschilt.


Modern tapijt

Prachtige moderne vloerkleden en tapijten. Wilt u uw interieur verfraaien met een modern vloerkleed of tapijt ? Bij Brokking Vloerkledenspecialist in IJsselstein, vlakbij Utrecht, leveren wij allerlei soorten moderne vloerkleden en tapijten. Onze collectie omvat ontelbaar veel patronen en kleuren.


Op designvlak neemt Tapijtengalerij een heel bijzondere plaats in. De klant kan hier zowel uit de collectie moderne tapijten kiezen als een uniek gepersonaliseerd tapijt op maat bestellen. Zo kunnen de kleuren en motieven aangepast worden aan ieders interieur en smaak. Koop hoogwaardige tapijten en vloerkleden tegen betaalbare prijzen bij Flycarpets. De beste manier om uw huis een mooie uitstraling te geven, is door het plaatsen van aantrekkelijke en moderne tapijten.


Ze zijn geweldig voor het creëren van een gezellige en rustgevende ambiance. Het is een leuke afwisseling die frisheid aan de omgeving. Op het vlak van vloerbedekking doen moderne tapijten het goed in elk interieur, kies bijvoorbeeld voor een modern printje in een witte kamer, of ga voor een tapijt met een unieke structuur, zoals onze moderne tapijten in leer. Met een modern vloerkleed breng je echt een nieuwe sfeer in huis.


Tapijten van moderne materialen maken je huis net iets meer compleet. Met weinig tijd en moeite, haal je met een tapijt een fijne accessoire in huis die je interieur wat meer klassiek, stijlvol en hip maakt. Ben je toch opzoek naar een minder modern vloerklee kijk dan eens op onze pagina voor klassieke tapijten. Enorme keuze aan moderne tapijten.


Vele kleuren, vormen en afmetingen! Find moderne vloerkleden vandaag! Bestel hoge kwaliteit Tapijten bij Mobistoxx. Nu in de sale met hoge kortingen! Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling.


Het hebben van een modern tapijt in een kamer zal elke kamer van saai transformeren naar interessant en huiselijk. Het Perzisch Tapijtenhuis levert Tapijten in vrijwel elke maat of voor elk doeleinde. Wanneer een maat niet op voorraad ligt dan kunt u ons altijd een zoek opdracht geven.


Wij zoeken dan een tapijt in de door u gezochte maat, design, kleuren en prijsklasse. Hulp nodig bij het kiezen van jouw perfecte tapijt ? Aarzel niet om ons te contacteren! Alle moderne tapijten welke wij verkopen zijn met passie uitgekozen en uiteraard hand gemaakt, daardoor heeft elk tapijt haar eigen karakter en ziel, en zijn ze natuurlijk niet te vergelijken met een machinaal gemaakt tapijt. Ook hebben wij heel wat moderne en design tapijten ontworpen in samenspraak met de knopers en ontwerpers ter plaatse. Een modern tapijt heeft een uitstraling waardoor hij echt opvalt.


Zeker deze mooie optie zal niet over het hoofd worden gezien door zijn mooie kleur wit in combinatie met het ruitenmotief krijgt uw kamer een scandinavische look. Dit moderne tapijt is ook goed te combineren met andere interieurstijlen. MARCJANSSEN heeft de grootste collectie handgemaakte tapijten van Nederland. Kom langs en ontdek de vele mogelijkheden, van Perzische tapijten en kelims tot design.


Modern tapijt

De voorkeur bij het moderne vloerkleed is een lage pool. Modern tapijt met ruitdessin wit. Laagpolige vloerkleden hebben een strakke uitstraling.


Door deze variant van moderne tapijten te combineren met juist hele minimalistische meubelstukken, creëer je een interieur waar de afzonderlijke stukken elkaar enkel versterken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts