dinsdag 28 maart 2017

Serre zonwering

Serre zonwering

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten. Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit type zonwering is door de afmetingen uitermate geschikt voor zowel kleine als grote serres. Fraai van design en met bescheiden afmetingen.


Door het moderne, elegante design steken de zijkappen maar mm uit. Deze serre zonwering ziet er heel optisch uit alsof deze uit één stuk bestaat. TIP: Onze serredoeken worden speciaal geconfectioneerd om golven van het doek te voorkomen! Zelfs bij gering aanbod van zon kan de temperatuur in uw veranda of serre al oplopen tot onaangename hoogte.


Maar in de volle zomerzon kan het snel warm worden onder een glazen dak. Omdat onze serrezonweringen oneindig gekoppeld kunnen worden is geen dak te breed! Daarnaast is serrezonwering ook zeer geschikt als zonwering voor lichtstraat! Weinor serre zonwering past u toe wanneer uw serre of overkapping in de zomer grotendeels in de zon ligt.


Het kan dan in de zomer erg warm worden in uw nieuw verkregen leefruimte. Om hiervan ook op warme zomerdagen optimaal te kunnen genieten is het belangrijk deze vorm van zonwering toe te passen. Uw serre zonwering absorbeert warmte tijdens de koele maanden en reflecteert zonlicht (en daarmee de warmte) gedurende de warme maanden. Zo geniet u optimaal van uw serre. Met de home motion techniek van Somfy is het volledig uitgerust voor uw gebruiksgemak.


Serre zonwering

Zo kunt u met een applicatie op uw telefoon de zonwering van uw serre dak bedienen. De prijs van een serre zonwering wordt bepaald door het type screen, eventuele automatisatie en de totale oppervlakte. Gemiddeld mag je rekenen op een kostprijs van 1à 2euro per vierkante meter. Aangezien elke situatie anders is, doe je er goed aan eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen. Via speciale spankabels wordt de zonwering horizontaal aan de binnenzijde gemonteerd.


Serre zonwering voor binnen. Door de speciale warmtewerende coating aan de achterzijde wordt de warmte iets geweer zij. Een veranda zonwering verhoogt het comfort van uw veranda of serre.


Serre zonwering

De veranda zonwering houdt de warmte tegen en voorkomt verkleuring van uw spullen door UV straling. De mogelijkheid bestaat om de veranda zonwering zowel aan de bovenzijde van het dak te plaatsen als aan de onderzijde. Innovatieve zonwering voor overkapping, serre , veranda of andere glazen daken. Natuurlijke klimaatbeheersing voor uw overdekte terras. Een serre , veranda of tuinkamer is extra woonruimte, en missen wel de aangenaamste ‘woonkamer’ in uw huis en tuin.


Hoe vaak u deze ruimte kunt gebruiken heeft alles te maken met het klimaat. Wij bieden vele soorten zonwering aan voor zowel bedrijven als particulieren. Van advies op maat tot het monteren van de zonwering , wij verzorgen het traject van begin tot eind.


Vraag direct online uw korting aan! Kies uit 7producten vanaf € 95. In de stijlvolle behuizing is het zonweringdoek keurig opgeborgen. Dit doek wordt met behulp van een motor via geleiders over uw veranda of serre getrokken. De unieke, niet zichtbare, veerconstructie in de onderlijst van het scherm zorgt ervoor dat het doek constant op de juiste doekspanning wordt gehouden.


Artikel(en) Toon per pagina. De grote glasvlakken van een serre vereisen speciale bescherming tegen de zon. Daar komt bij dat er geen een serre hetzelfde is.


Brustor B1of B1serre zonwering , de serrezonwering voor iedere serre. Met als optie uitschuifbare geleiders zodat de zon ook niet voor in de serre naar binnen. Wij leveren ook serre zonwering voor binnen.


Dan bent u bij Sunrise Zonwering aan het juiste adres! Dit geeft een extra aankleding van uw serre en zorgt voor een goede regeling van het zonlicht. U kunt onze showroom in Heerhugowaard bezoeken, maar u kunt ook via onze webwinkel diverse zonweringproducten direct bestellen tegen zéér scherpe prijzen!


Zo kunt u online markiezen, uitvalschermen, screens, knikarmschermen en rolluiken bestellen, maar ook zonwering voor een pergola of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts