woensdag 15 maart 2017

Linnen vouwgordijnen

Linnen vouwgordijnen

Ontdek ons ruime assortiment! Linnen vouwgordijnen op maat. Vouwgordijnen Linnen nodig? Dit geeft een uniek karakter aan de stof. Als u houdt van een natuurlijke uitstraling, zijn linnen vouwgordijnen écht iets voor u. Linnen heeft van nature een grove structuur en er zitten verdikkingen in de stof.


Linnen vouwgordijnen worden gebruikt in vele ruimtes, zoals de woonkamer, keuken of slaapkamer, vaak in combinatie met ( linnen ) overgordijnen. Of u linnen gordijnen nu toevoegt in een stoer, landelijk of modern interieur, met linnen gordijnen voegt u automatisch meer sfeer toe. Als u van transparant linnen vouwgordijnen houdt, selecteer dan Geen Voering op de productpagina. Reinigen Linnen stoffen kunnen niet in de machine worden gewassen en we raden ook een bezoek aan de stomerij af gezien de stof zal krimpen.


Onze vouwgordijnen zijn erg goedkoop en het vervangen ervan is logischer dan wassen. De vouwgordijnen Parma hebben een mooie fijne onregelmatige structuur waardoor een echte natuurlijke look ontstaat. Met de stof Parma zal dit minimaal zijn. De reden dat wij zo graag met linnen werken is dat het zo veelzijdig materiaal is.


Eternity Linnen Biscuit vouwgordijnen zal je huis een knusse en comfortabele uitstraling geven. Deze zelfgevoerde dim-out stof heeft een mooie neutrale kleur. De licht geweven textuur van het materiaal geeft het vouwgordijn een bijna rustieke charme en zal een perfecte aanwinst voor je ruimte als je voor een natuurlijk decor gaat. Veel mensen zijn op zoek naar linnen vouwgordijnen , het liefste zelfs met een 1 linnen samenstelling. Maar eigenlijk is dat niet aan te raden.


De eigenschap van linnen is dat het in de loop der jaren gaat verkleuren en dat het mag krimpen. Daarom zou het beter zijn om een deel linnen en een deel polyester te kiezen. Vouwt u het gordijn op, dan heeft u optimaal lichtinval en zicht naar buiten. In onze linnenlook vouwgordijnen zijn baleinen aan de achterzijde verwerkt.


Zijn linnen gordijnen meer iets voor u? Bij ons worden linnen gordijnen op maat gemaakt. Naast standaard kleuren doen lichtgrijs en wengé het erg goed voor kantoorruimtes. Linnen gordijnen worden ook steeds vaker gekozen om de inrichting van een kantoor sfeervoller te maken.


Of zijn linnen vouwgordijnen meer iets voor jou? Onze linnen vouwgordijnen worden op maat gemaakt. Vraag een gratis monster aan. Boek het Linnen , Berlijn. U krijgt direct een bevestiging.


Linnen vouwgordijnen

Bekijk het gehele assortiment vouwgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. U kunt van alle stoffen ook gratis stofstalen voor de vouwgordijnen bestellen.


Er zijn diverse transparante stoffen beschikbaar. Alle stoffen zijn 1 polyester of zijn een samenstelling van polyester en linnen. Ondanks dat er een deel linnen in zit, zijn wel alle stoffen goed wasbaar. Transparante vouwgordijnen op maat bestelt u bij BlindDesign.


Linnen vouwgordijnen

Linnen Hopsack is een grof gestructureerde linnen stof in een prachtige aardsbruine tint die natuurlijk en neutraal. Het past bij veel interieurs en zorgt ervoor dat je kamer er ruim, organisch en prachtig uitziet. Doormiddel van een speciale weeftechniek geven deze inbetweens een linnen effect en een natuurlijke uitstraling met de voordelen van een polyester inbetween.


Door de transparante linnen look komt er genoeg licht naar binnen maar is het overdag niet mogelijk van buiten naar binnen te kijken. Deze prachtige stofsoort is ook leverbaar als gordijn. Ideaal wanneer je de vouwgordijnen wilt combineren met gordijnen. Het gordijn met dezelfde stofsoort vind je hier. De bedieningsketting kan geleverd worden in een kunststof of metalen variant.


Wil je een vouwgordijn kopen? De rijke stof van het product is een echte decoratieve sfeerbepaler. Daarnaast zorgt de lichtdoorlatende stof voor een natuurlijke lichtinval.


Naast het decoratieve karakter, zijn vouwgordijnen ook praktisch van aard. Iedere stof biedt weer een eigen sfeer. Door ons grote kleurenassortiment en de verschillende stoffen kunt u uw vouwgordijn volledig naar wens samenstellen en deze laten afstemmen op uw woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts