woensdag 29 maart 2017

Matte parketlak

Matte parketlak

Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Glitsa parketlak mat voor intensief gebruik is een kleurloze, waterverdunbare, extreem slijt- en kras vaste parketlak voor binnen. Kleur op uw vloer met Moose F in combinatie met TOPP matte parketlak.


Rambo parketlak mat blank 250ml is een kras en stootvaste lak voor de beste duurzame bescherming van parket. Binnen de parketlak voor vloeren heb je bijvoorbeeld de keuze uit een matte afwerking of een white wash parketlak. Op die manier bereik je het resultaat waar je naar opzoek bent, om de vloer mooi af te werken. Je kunt de vloer afwerken met een parketlak met een matte afwerking. De kleur van het hout zal na de behandeling met watergedragen parketlak nagenoeg niet veranderen.


De lak is vrijwel reukloos. Voor je een parketlak mat of een alternatief kunt aanbrengen is het belangrijk de vloer goed op te schuren. Als deze fase achter de rug is kan je een basislak aanbrengen om de grond te sealen. Parketlak is leverbaar in hoogglans, zijdeglans en mat.


Matte parketlak

Vervolgens laat je de vloer uur drogen om ze nadien terug licht op te schuren en één stevige laklaag aan te brengen. De KARWEI parketlak mat kleurloos l is geschikt voor het duurzaam beschermen van parketvloeren en houten vloeren. Deze lak op waterbasis droogt snel en is reukarm. Dat was toen de matste parketlak op de markt en tevens de eerste matte parketlak die ook in alle andere opzichten aan de hoogste eisen voldeed.


TOP MATT heeft zich in de loop der jaren bewezen als niet alleen een zeer fraaie maar ook zeer duurzame parketlak. De standaard parketlak , universeel. Goede kwaliteit, voor wat harder hout. Verkrijgbaar in mat , zijdeglans (eiglans) en hoogglans.


Matte parketlak

Het topproduct van Glitsa. Eén component lak, maar met de eigenschappen van een 2-component wat betreft slijtvastheid. Versterkt met polyurethaan delen, en gebaseerd op diamant technologie. Met Glitsa behandelde vloeren zijn eenvoudig te onderhouden met Glitsa Vloerreiniger en Glitsa Vloerpolish. Geschikt voor hardhouten vloeren en.


Op zoek naar matte parketlak ? Met een matte parketlak geef je een prachtige matte afwerking aan je mooie parketvloer. Er zijn verschillende soorten matte parketlak verkrijgbaar, van bijna transparante lak tot donkergekleurde varianten. Met onze keuzehulp kan je snel zoeken naar het product dat voldoet aan jouw wensen. Normale matte lakken en vernissen willen nog wel eens gaan glimmen op die plaatsen waar wrijving ontstaat, dus onder stoelviltjes of ingeval van bijvoorbeeld tafels aan de kanten waar veel wordt gezeten.


Bij fortico is dat niet het geval en blijft het oppervlak mat. Let op: harder apart bestellen! TRAE LYX PARKETLAK is een glasheldere blanke lak, die door de unieke samenstelling niet vergeelt. Wij kunnen een slijt en krasvaste watergedragen parketlak leveren in alle kleuren.


Bestaande laklagen goed mat schuren. De parketlak goed gelijkmatig verdelen. Zoals Flexa Strak in de lak, blanke lak en vloerverf. Gebruik bij het schilderen of verven lak voor binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts