maandag 13 maart 2017

Goed kussen voor nek

Bekijk alle hoofdkussens van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online! Matrassen vanaf € bij Beter Bed! Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie.


Snel thuisbezorgd en gratis retour!

Voordelige neksteun kussens bij Lusanna. Trakteer jezelf op een slaapcity traagschuim kussen met nek ondersteuning voor een betere nachtrust! Beste prijs en service garantie. Een gewoon kussen is niet genoeg… Als je wilt genieten van een goede nachtrust en wakker wilt worden zonder vervelende nek -, schouder- en rugpijn, zijn gewone kussens gewoon niet goed genoeg. Op deze afbeelding is goed te zien dat een nekondersteuning ontbreekt.


Bij totale ontspanning, de slaap, zakt de nek in een verkeerde, geknakte houding. Nekklachten zijn uiteraard te verwachten.

Opschudkussens zijn doorgaans niet de meest ideale kussens. Er ontbreekt de juiste neksteun. Heb je last van pijn in je nek ? Een verkeerd kussen kan de oorzaak zijn. Wanneer je slaapt, is het belangrijk dat de doorbloeding goed blijft.


Wanneer er iets wordt afgekneld kan dit hoofdpijn en nekklachten veroorzaken. Koop een kussen dat bij jou past. Een goed kussen is belangrijk om nekklachten te vermijden. Je wilt immers een gezonde en goede nachtrust.


Helaas slapen erg veel mensen op een slecht kussen en hebben ze bijgevolg last van nek -, schouder-, of rugpijn. Een slecht hoofdkussen geeft te weinig of te veel steun aan je hoofd en je nek. U krijgt te maken met verschillende soorten hoofdkussens, materialen en vormen. Een orthopedisch kussen kan behoorlijk duur zijn: reden genoeg om er serieus werk van te maken. Zorg dat het kussen steun biedt op een manier die past bij uw slaaphouding.


Voor rugslapers en zijslapers met smallere schouders zijn de meeste nekkussens te hoog zodat de nek en ruggengraat niet goed liggen.

Voor zijslapers met brede schouders zijn nekkussens wel geschikt, maar niet noodzakelijk. Lijkt me helemaal niet lekker. Bovendien is het het beste als je nek recht ligt (heb ik me laten vertellen). Dus het belangrijkste is dat je kussen niet te hoog of te laag is.


Wat heel handig is bij het kussen wat ik heb gekocht is dat je naar aanleiding van je gewicht en het soort matras wat je hebt een kussen kunt uitkiezen wat daarbij past. Een hoofdkussen moet uw nek optimaal ondersteunen. Het ideale kussen kan er echter anders uitzien naargelang uw slaaphouding en eventuele allergieën of rugklachten. We helpen u alvast op weg om uw perfecte kussen te vinden. Verfraaien van uw huis met Kussens.


Ruim assortiment online bestellen! Alle kussens in onze collectie zijn tot in de kleinste details bij ons bekend. Zo kunnen we jou op maat adviseren en ervoor zorgen dat jij echt uitgerust wakker wordt. Makkelijk online bestellen. Voor jou is alleen het beste hoofdkussen goed genoeg.


Ook voor ons staat kwaliteit voorop. Wij zijn daarom doorlopend op zoek naar de beste merken. Hoe vreemd het ook mag klinken, een kussen wordt net zoals een matras opgedeeld in verschillende zones.


Als je hoofd en nek in een rechte lijn liggen met de ruggenwervels ervaar je de minste klachten. De makkelijkste manier om erachter te komen hoe goed het kussen jouw nek ondersteunt is door je partner of een vriend mee te nemen naar de winkel. Ga op het kussen liggen zoals je normaal zou slapen. Kussens voor zijslapers moeten extra dik zijn om de ruimte tussen het matras en je nek op te kunnen vullen om voor ondersteuning te kunnen zorgen.


De meest voorkomende klachten zijn het hebben van een stijve nek , een whiplash, verhoogde spierspanning in de schouders, artrose en een nekhernia. Zij kunnen je dan ook verder adviseren. Ook over een goed kussen voor nekklachten. Wat is goed kussen voor nekklachten?


Voor een goede nachtrust heb je de juiste ondersteuning nodig. Ook je hoofd moet een goede ondersteuning hebben. Het kussen moet de juiste dikte en hardheid hebben.


Daarnaast is het ook onhygiënisch om zo lang op hetzelfde kussen te slapen. Je verliest namelijk ongeveer een halve liter vocht per nacht en je kussen is een paradijs voor de huisstofmijt. Wil je zonder nek - of schouderpijn ontwaken, dan heb je een goed hoofdkussen nodig.


Eentje dat je hoof bovenste rug- en nekwervels optimaal ondersteunt. Herkenbare klachten, het ligt eraan wat voor een slaper je bent. Ik ben een zij-slaper en heb enorm veel baat bij een speciaal kussen van Ikea, de GOSA LILJA. Ligt heerlijk en ik wil geen ander mee.


Ik slaap er ook mee op mijn rug en juist die extra ondersteuning in mijn nek is voor mij de truck.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts