maandag 20 maart 2017

Bokwielen 50mm

Groot assortiment bokwielen, snel geleverd. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Wij komen met een oplossing. Klusartikelen voor de laagste prijs.


Bekijk alle aanbieders en de laagste prijs op Kiesproduct.

Meubel bokwielen van Protempo. Voor ieder meubel geschikt. Dit goedkope bokwieltje verplaatst meubels en andere objecten in een hand om draai.


Voorzien van een kras en streepvrij loopvlak en met een slijtvaste tpr laag. Geproduceerd en ieder bokwiel uniek getest op EN normen Product informatie. Liep alles maar zo op rolletjes Gratis verzending v. Eenvoudig te monteren en een wiel met een lange levensduur.


Snelle levering en direct op voorraad.

Bij Konijnenburg Wielen bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij zijn specialist en voorloper op het gebied van meubelwielen en zwenk- en bokwielen in het algemeen. Onze productontwikkelaars helpen u graag met het op maat maken van de perfecte meubelwielen voor uw toepassing.


Op zoek naar zwenkwielen van GAMMA? Zwenk- en meubelwielen in verschillende soorten en maten vind je bij ons in de bouwmarkt of online. Binnen uur leveren we de zwenkwielen en bokwielen bij u af: het assortiment bestaat uit duizenden standaard zwenk- en bokwielen. Daarnaast ontwerpen en produceren we al meer dan jaar bok- en zwenkwielen op maat.


Ieder bokwiel komt uit een complete serie met een bok en zwenkwiel en een zwenkwiel met rem. De typisch eigenschap is dat een bokwiel niet kan zwenken maar een vaste rijrichting kent. Wiel gebruik Het gebruik van een bokwiel is doorgaans in samenwerking met een zwenkwiel of een zwenkwiel met rem. Vaak kan een object verreden worden met bokwielen voor en zwenkwielen met of zonder rem achter.


Klus artikelen voor lage prijzen. Ladderwielen: bokwiel Ø x 18mm, grijze niet-strepende thermoplastische rubberban. Bestel al je klus artikelen online. Door bokwielen te combineren met zwenkwielen kun je het te verrijden object goed sturen.


Bokwiel 50mm met plaat is geschikt voor alle vloeren. De diameter van het wiel is 50mm. Het bokwiel TPE 50mm 40kg beschikt over een plaat van 55x55mm.

De maximale draagkracht bedraagt kilogram. Kortom, dit bokwiel is een goede keuze voor op kwetsbare vloeren. Wielen met een diameter van mm kunt u snel, voordelig Online bestellen. Ruime keus en grote voorraa ook andere maten zwenkwielen en bokwielen.


Dit zwenkwiel heeft een TPR wiel (thermoplastisch rubber) en een draagvermogen van kg. Je kunt nu zonder zorgen je spullen verplaatsen: dit wiel is 1 streepvrij! Dus geen strepen op je vloer! Afmetingen product: Wielafmeting.


Onze wielen worden veelvuldig gebruikt in productieruimtes, de voedselverwerkingsindustrie en industrie. Rated van de door AlexanderK uit Doet waarvoor die gemaakt is Goed prijs kwaliteit en ik ben er zeer. Gemakkelijk online wielen kopen, dat kan bij WielenOutlet.


Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende zwenkwielen. We leveren onze wielen zowel aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts