vrijdag 10 maart 2017

Poppodium bibelot

Bibelot is hét poppodium van Zuidwest-Nederland. Met een brede programmering voor popconcerten, festivals en dansfeesten. Dit muziekpodium wil breed toegankelijk zijn en het aanbod biedt dan ook voor elk wat wils. Behalve muziek kun je hier ook regelmatig terecht voor comedy. De Power Stage biedt plaats aan 3bezoekers (staplaatsen) en de Main Stage biedt maar liefst ruimte aan 8muziekliefhebbers.


Soms staat het geluid echt te.

Brandstof is de plek waar je heerlijk kunt wegzakken in een lekkere fauteuil na een concert of voorstelling in het Energiehuis. Reviews Fantastic place run by honest and good people, I am bowled over. Jubileum Wat hebben Kane, Di-Rect, Doe Maar, UB4 De Dijk en Herman Brood met elkaar gemeen? Toch niet slecht voor een poppodium dat ooit begon in het parochiehuis van de Verrezen Christuskerk.


Wil jij een avond los op de dansvloer? Kom dan met je hele entourage naar 40UP! Dit is hét dansfeest waar je met leeftijdsgenoten heerlijk kunt dansen op de grootste hits uit de jaren zeventig, tachtig, negentig en een beetje van nu. Dit kernpodium en hoort bij het clubcircuit waartoe ook podia als Paradiso en 0behoren.


Verwacht niet alleen concerten van nationale en internationale acts, maar ook dance-events en zelfs cabaret.

Het podium is een van de kernpodia in Nederlan waartoe ook zalen als Paradiso en 0horen. De brede programmering bestaat uit popconcerten, festivals en dansfeesten. Naast popconcerten nemen ook dance-events, comedy, themafeesten en bijzondere projecten een belangrijke plaats in op het programma.


Het leukste Japanse Zomerfestival Dordrecht. Je kunt bij ons terecht voor verschillende evenementen, concerten, compleet ingerichte repetitieruimtes, professionele geluidsopnames in de opnamestudio, productiewerk, CD-presentaties, cursussen, CKV-activiteiten, verhuur van PA, internationale uitwisselingsprojecten en nog veel meer! Repeteren met je band bij Poppodium Phoenix? Met een klein team van professionals wordt het aanbod ontwikkeld en geproduceerd.


Nelissenstraat HS Breda BEDRIJFSEVALUATIE POPPODIUM BIBELOT Pag. Bij Brandstof kan je lekker bijkomen na een concert of voorstelling. Ook doordeweeks is het een fijne plek om bijvoorbeeld te lunchen. Vier je verjaardag met een leuk kinderfeestje! Toch maar eens de agenda van deze uitstekende locatie wat beter in de gaten houden.


Prima verlichting en over het algemeen een uitstekend geluid. De Dordtse organisaties gaan nauwer samenwerken om popartiesten naar de stad te kunnen halen. De directeuren van beide organisaties ondertekenden hiervoor een overeenkomst. Ga naar de agenda voor Willem Twee poppodium Een oude sigarenfabriek groeide uit tot poptempel en evolueert nu naar het kloppend hart voor popmuziek.


Zo is er een nieuwe entree gecreëerd en worden er drie nieuwe oefenruimtes gerealiseerd voor startende regionale bands. Oneerlijke concurrentie, vindt Ad van Loon van het Dolhuis.

Vergelijk prijzen en boek hotels in de buurt. Apologies, but no events were found for the requested venue. De website voor alle optredens in de regio 078.


Hierbij moet je denken aan mensen van jaar die van ska houden tot jongeren van jaar die gek zijn van heavy metal en alles wat daar tussenin zit. Het podium organiseert concerten in vrijwel alle popgenres: van folk tot hardrock en van indie tot punk. Daarnaast vinden er regelmatig dance- en themafeesten plaats.


Voor muziekliefhebbers van alle leeftijden is er aanbod. Kijk in de agenda wanneer er iets voor jou op het programma staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts