maandag 13 maart 2017

Tuinbank kussens op maat

Tuinbank kussens op maat

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Duurzame kussens op maat gemaakt! Snelle levertij bestel gemakkelijk uw kussens in eenvoudige stappen!


Weerbestendige kussens voor de tuin Topkwaliteit in elke maat en kleur! Laat kussens voor je tuinstoelen of tuinbank maken door Nofruit. Precies zoals jij het wilt. Kleurechte en slijtvaste tuinkussens op maat.


Nofruit garandeert een hoge afwerkingsgraad van je tuinkussens op maat , met 1 kleurechte en slijtvaste materialen. Tuinbank kussens : maatwerk kussens van topkwaliteit. Bovendien kun je deze kussens volledig naar jouw wens invulling geven. Kies uit de vormen, kleuren en vulling en bepaal zelf de dikte. Je staat aan de tekentafel van je tuinkussen op maat.


Door middel van de juiste match creëert u eenheid in uw tuin. U koopt rechtstreeks bij de producent. Vraag via het contactformulier vrijblijvend een offerte aan en vergeet daarbij niet de maat op te geven. Ook leveren we een zeer groot assortiment stoffen en kunstleer uit.


De afwerking (stikwijze) bepaald deels het uiterlijk van het kussen. Van strakke kussens met zijnaad of band tot kussens met dubbelkoord voor een meer landelijke look. Niet alle afwerkingen worden in onze online tool aangeboden. Wil je bijvoorbeeld capitonneerde kussens op maat dan maken wij graag een offerte op maat via onze klantenservice. Keuze uit meer dan 1kleuren.


Tuinbank kussens op maat

U kunt kiezen voor rechte kussens of plofkussens. De rechte kussens zijn stevig en soepel zodat je er lekker lang comfortabel op kan zitten of liggen. De plofkussens zijn geschikt als rugkussen. Deze zijn zacht en geven een goed comfort.


Maatwerk kussens : letterlijk alle soorten en maten Voor elk type meubel kun je zelf je kussen op maat samenstellen. We produceren onder andere tuinkussens op maat , ligbedkussens, loungekussens, zitkussens, stoelkussens en buitenkussens. Je stelt bij ons met gemak een kussen op maat samen, voor welk meubel dan ook. Bij Leen Bakker vind je kussens in verschillende maten. Tuinkussens vrolijken je tuin op en maken het geheel af.


Door gebruik te maken van de online tool van Onlinemaatkussens. Altijd de laagste prijsgarantie. Kussen op maat laten maken. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


De eenvoudige bestelsite waarin u in drie stappen uw kussens op maat kunt bestellen! Snel, eenvoudig en rechtstreeks uit ons atelier. Begin nu hiernaast met het samenstellen van uw eigen tuinkussens en bereken gelijk de prijs!


Levertijd van werkdagen! In alle soorten, kleuren en maten. Loungekussen, tuinbank kussen , bank, etc. Na een zoektocht voor een zitkussen voor de tuinbank kwam Anne erachter dat winkels alleen kussens verkopen in standaard maten. Wij maken voor jou elk kussen op maat.


En die waren er nou nét niet in de maat van haar tuinbank. Want nofruit maakt op maat gemaakte kussens precies in de afmeting die jij wil. Dus ook voor de tuinbank van Anne.


Tuinbank kussens op maat

De mooiste kussens op maat bestelt u makkelijk en snel bij kussensopomaat. In onze eigen kussenfabriek maken wij al meer dan tien jaar vele soorten tuinkussens. U kunt denken aan tuinstoel kussens tot zitkussens, rugkussens en plofkussens voor uw tuinset. Als u comfortabel wilt zitten op een tuinbank dan kunt u niet zonder kwaliteit tuinkussens. Is uw keuze gevallen op een bankkussen zonder bevestigingskoor maar wilt u het kussen toch gebruiken in een tuinbank ? Dan kunt u kiezen voor anti-slip matjes.


Deze matjes (meestal is twee per kussen voldoende) legt u eenvoudigweg onder het kussen op de bank. Wanneer u vervolgens op het kussen gaat zitten is er geen beweging meer in te krijgen. Alle vormen, kleuren en afmetingen zijn mogelijk.


Bent u op zoek naar een nieuwe set kussens , of was u niet te spreken over de kussens die oorspronkelijk bij de meubels werden geleverd? Voor een passend tuinbank kussen kunt u links in de maatbalk precies de maten ingeven. De kussens voor uw tuinbank bepalen de uitstraling van het tuinmeubel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts