maandag 13 maart 2017

Palmen verhuur

Van Straalen is specialist in de verhuur van palmen. Huur de perfecte palmboom voor jouw evenement op vanstraalen. Poley Palm verhuurt diverse groendecoratie voor uw feest of evenement.


We verhuren palmen en tropische en mediterrane planten, gecombineerd met een mooi assortiment aan feestaankleding en -decoratie. We zeggen niet voor niets: Uw locatie een paradijs!

Palmen en laurieren verhuur bij Handelskwekerij Zuid Limburg. Naast huren kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van exotische en exclusieve kamerplanten en tuinplanten. Loop eens binnen en sta versteld van het assortiment en de kwaliteit! Palms and More verhuurt en verkoop echte palmbomen, olijfbomen en andere Mediterrane bomen aan bedrijven, evenementen en particulieren.


Dan bent u bij Teeninga palmen op het juiste adres! Doordat wij een grote voorraad palmbomen hebben, kunnen wij u voorzien van de prachtigste palmen vers van onze kwekerij ! Deze palmen verhuren wij ook aan grote festivallen, zoals Nazomer Festival, maar wij zouden ook kunnen leveren aan grote festivals zoals Defqon! En niet alleen de verhuur van palmen , maar ook diverse soorten groene beplanting en feestaankleding.

Hiermee voorziet u uw evenement van een Mediterraan, Caribisch of tropisch tintje. Naast bomen, planten en verhuur decoratie kunt u bij ons ook terecht voor palmen verhuur. Als u op zoek bent naar palmen verhuur , dan bent bij ons aan het juiste adres. GrowingArt is gespecialiseerd in de verhuur van planten, bloemen, bomen, decor en decoratie.


Ook zijn wij zeer sterk en gedreven in het ondersteunen van (nieuwe) producten en merkpositionering. Verhuur Planten, Bomen en Decor. Bekijk ons aanbod in Palmen (o.a.


Chamaerops, Phoenix en Kentia) en Bomen. Groot assortiment voor uw evenement! Gratis offerte en begeleiding – Persoonlijke service – Bezorging en opbouw mogelijk – korting bij.


Huur bij ons uw Tropische en Exotische Palmen , of andere exotische bomen en planten. Ook is het mogelijk om palmen te huren voor feesten (bijvoorbeeld dag) of voor een weekend. Prijzen voor een seizoen verschillen van € 5- tot € 50- per seizoen, incl. De palmen zijn er in verschillende hoogtes, van meter tot meter hoog. Plantenverhuur-Aalsmeer verhuurt een groot assortiment van producten voor de aankleding van uw stan beurs of evenement, voor kortere en langere perioden.


Ons assortiment bestaat uit planten en bomen en decoratie materiaal. Van klein tot groot, voor zowel binnen als buiten. Palmbomen in de Winter en Kerstbomen in de Zomer!

Bij GrowingArt kunt u een groot scala van palmen , bomen, planten, bloemen en decoratie huren! Onze transport service, welke uur per dag inzetbaar is, staat dag en nacht voor u klaar. Voor GrowingArt geen probleem! Wij verhuren onze planten en bloemen door geheel Nederlan België en ver daar. Uw evenement, presentatie, bedrijfsfeest, opening of deelname aan een beurs meer uitstraling geven?


Huur planten en decoraties bij Rozet Plantenverhuur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts