donderdag 23 maart 2017

Plexiglas bestellen op maat

Plexiglas bestellen op maat

Plexiglas platen binnen uur geleverd en gratis op maat gezaagd. In verschillende kleuren leverbaar. Sample bestellen mogelijk. Ook bedrukking verzorgen wij graag.


Plexiglas bestellen op maat

De bestelling wordt stevig ingepakt en snel bezorgd. Laat je foto op plexiglas drukken: snelle levering. Ontdek nu de mogelijkheden! Dé goedkoopste in plexiglas.


Op onze webshop zoekt u het plexiglas dat u zoekt. U heeft de keuze uit plexiglas helder, opaal, wit en zwart. Verder kunt u ook kiezen voor ontspiegeld plexiglas (relflex) om bijvoorbeeld hier een foto achter te plaatsen. Ook hebben wij plexiglas spiegelplaten en nog veel meer.


Plexiglas bestellen op maat

Het geëxtrudeerde goedkoop plexiglas is minder geschikt voor bewerkingen, maar een erg interessante prijsvariant. Je kunt goedkoop plexiglas kopen en direct de plaat op maat bestellen , zodat je zelf zo min mogelijk hoeft te doen. We zien vaak de vraag voorbij komen of we onbreekbaar plexiglas hebben. Naast het recht toe recht aan zagen bieden wij plexiglas op maat aan. Daarnaast frezen wij plexiglas op maat.


In onze calculator kan makkelijk de gewenste maat berekend worden en is bestellen van een plaat op maat binnen handbereik. Bij Plexi-Shop kunt u alle platen op maat bestellen zonder rest. Het zagen van de platen is geheel gratis. Of u nu veel of weinig platen besteld.


U kunt uw dikte van de plaat kiezen en eventueel de kleur. Tevens heeft Vos Kunststoffen diverse maten en kleuren op voorraad. Wij kunnen het materiaal zeer goed bewerken.


Tussen Kerst en het nieuwe jaar zijn wij gesloten. Uw bestelling wordt in het nieuwe jaar gewoon uitgeleverd! Kies hieronder uw gewenste kunststof platen.


Kunststofplatenshop heeft een uitgebreid assortiment aan plexiglas platen op maat. De platen van het merk plexiglas die wij verkopen, zijn ook wel bekend onder de namen acrylaat en Perspex. Zo leveren wij het plexiglas plaatmateriaal in glashelder, mat, opaalwit ( lichtdoorlatend), gekleur fluor en zelfs spiegelend! Bovendien is het plexiglas keer sterker dan glas, licht van gewicht en goedkoper dan glas. Tevens is plexiglas goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver.


Wij leveren plexiglas platen op maat in diverse kleuren en verschillende diktes. Ruime keuze maat op beslist. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.


Plexiglas bestellen op maat

Gratis op maat zagen, dagen levertijd. Ook maatwerk helder, opaal, mat en gekleurd plexiglas. Daarop geven wij een garantie van jaar. Onze plexiplaten zijn opaal-wit ( lichtdoorlatend), glashelder, mat of gekleurd.


Dan bent u bij Plexi Kopen aan het juiste adres. Onze heldere plexiglas platen worden gratis op maat gezaagd en geleverd met beschermfolie aan een zijde. Glashelder plexiglas is UV-bestendig en daarom ook geschikt voor buitentoepassingen, zoals ramen in tuinhuisjes, voorzetramen, deurluifels, caravan- en bootramen, balkonbeglazing en deurluifels op maat.


Bovendien kennen we met jarenlange ervaring de kneepjes van het vak, waardoor u altijd zeker bent van strakke zaaglijnen. Mocht u nog vragen hebben over het haaks op maat laten snijden, neem dan gerust contact met ons op. Wilt u plexiglas bestellen ? Door onze jaren lange ervaring kunnen wij naast het leveren van producten ook zorgen voor de bewerking hiervan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts