woensdag 29 maart 2017

Glasets

De glasets pasta beschadigt als het ware de bovenste laag van het glas waardoor er een ruw oppervlak ontstaat. Maak binnen minuten de mooiste creaties op glas, spiegels en zelfs leisteen. De Plotterie biedt de Silhouette Cameo Curio en Mint machine, te gebruiken voor scrapbook tot autobelettering en van rhinestones tot decoratie stickers, aan. Glasets folie (melkglas) Vinyl met glasets en frosted effect. Deze zelfklevende vinyls zijn micron dik en worden gebruikt voor binnen en buiten applicaties.


Roze etspasta 1gram € 195. Met je Silhouette snijplotter en glas ets. Mat vinyl geschikt voor: zowel binnen als buiten, met een levensduur van jaar bij buitengebruik. Wij adviseren je graag over het gebruik van Annie Sloan paint, Fusion mineralpaint en Armour glasets.


Wij zijn gespecialiseerd in het geven van workshops en cursussen op het gebied van verf- en etstechnieken. Voor 15:materialen besteld is de volgende dag in huis! Doorn Driebergen eikel eikels vilten ets etsen etspasta evenementenbandje foam gekleurd brood glas glasets glasetsen Glasmozaïek goudsbloem heide Ikea Rotera kerst kersthangers kind kinderen kind gevonden kind kwijt kleurstof knutselclub. Glasets – Potje roze ets pasta (1gram) Het etsen met glasets – etspasta of zuur is niet moeilijk maar je moet wel heel zorgvuldig te werk gaan want je werkt met een bijtend goedje. Deze techniek is niet geschikt voor kinderen!


De etspasta in orginele verpakking bewaren. Benodigdheden om een glas te etsen met glasets. Bekijk het bord glasets en stencils van lenievannoord op Pinterest.


Bekijk meer ideeën over Glas etsen, Patronen en Stencil. Koop dan een leuke glasets knutselpakket. Hippe Knutsels gebruikt de glasetspasta van Armour. Deze glasetspasta is zelfs vaatwasmachine bestendig en op waterbasis.


Zodat je de benodigde materialen eenvoudig schoon kan maken na gebruik. Met glasets kan je heel eenvoudig zelf decoraties maken op glazen voorwerpen, spiegels en ramen. Nu met kindvriendelijke sluiting. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Omdat de glasetspasta maar kort hoeft in te werken, heb je in een handomdraai een bijzonder cadeau gemaakt. Maak je ontwerp extra persoonlijk door gebruik te maken.


Glasets glasetsen glas ets pasta glass etching etspasta Cityplotter Zaandam aantal. Add to Wishlist Vergelijk Email your friend. Indrukmakers is actief in de creatieve en productieve DTP-branche. De activiteiten bestaan onder andere uit het in-house vervaardigen van drukwerk, websites, reclame. Ik beschrijf hier de techniek, maar ga er uitgebreid en voorzichtig mee aan de slag om te oefenen.


Probeer zoveel mogelijk uit, want wat je hebt behandel is niet te herstellen. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. Zelfklevende herbruikbare sjablonen voor bijv.


Kerst en oud en nieuwacties. Hiervoor gebruik je de code verzenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts