vrijdag 17 maart 2017

Fakro rolgordijn dakraam

Te installeren binnen minuten. Unieke eenvoudige installatie met schroeven. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Bestel direct de perfecte maat! Verduisterend rolgordijn Volledige verduistering, perfecte bescherming Het verduisterend rolgordijn ARF van FAKRO biedt een perfecte bescherming tegen zonlicht, door het volledig verduisteren van de woonruimte.

Ontdek het dakraam van FAKRO ! Voor dakramen , platdakramen, lichtkoepels, zonweringen en zoldertrappen kijkt u op fakro. Door FAKRO dakramen , lichtkoepels en platdakramen geniet u dagelijks van veel natuurlijke lichtinval in de woonruimte. Heeft u even behoefte aan verduistering? Kies dan voor zonwering en raamdecoratie van FAKRO. FAKRO zorgt voor meer comfort en heeft voor nagenoeg elk dakraam , elke lichtkoepel en elk platdakraam een passend zonweringproduct.


Vermindert warmteverlies via uw dakraam Volledige verduistering dankzij zijgeleiders Ruime keuze in kleur en motief Frame aluminium, wit of creme-kleurig Exact op maat gemaakt voor uw FAKRO dakraam Hoge kwaliteit Populaire maten en kleuren direct uit voorraad leverbaar (aangegeven met ): op werkdagen voor 15:bestel morgen in huis. Beschikbaar in populaire verduisterende kleuren.

Raamdecoratie voor dakramen ? Rolgordijnen of plissegordijnen. Bekijk alle geschikte raamdecoratie producten hieronder. Gebruik het menu om te filteren.


Zodra het rolgordijn is gesloten, valt op klaarlichte dag de nacht in. De lichtinval wordt namelijk geweerd door het materiaal, de speciale afdichting in de onderlijst en de reflecterende laag aan de achterzijde. Uw verdieping lijkt direct compleet nieuw: meer ruimte, sfeer en licht.


Maar bij een raam hoort decoratie, ook bij een dakraam. En dat kan, ook bij dakramen. Speciaal geschikt voor dakramen Dakraamrolgordijnen zijn namelijk speciaal geschikt voor dakramen.


Gewone gordijnen zijn helaas niet geschikt voor dakramen , omdat een dakraam schuin is. Het FAKRO dakraam kenmerkt zich door een hoog bedieningsgemak, natuurlijke ventilatie, grote hoeveelheid natuurlijke lichtinval en hoge veiligheid. Of u nu een luxueus balkon wilt creëren of gewoon een dakraam nodig heeft voor ventilatie van uw kamer, wij hebben een geschikt dakraam voor elke (woon)wens. Mooi wonen en altijd verrassende acties. Vooral op zolder wordt de warmte in de zomer zeer snel opgehoopt.


Betrouwbare oplossing is onze rolgordijnen voor dakramen ! Fakro rolgordijn op Vergelijk. Ze overtuigen door hun eenvoudige installatie en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Om te weten welk type rolgordijn je nodig hebt, heb je de raamcode van het dakraam nodig. Deze kun je vinden op het raam. Achter de ventilatieklep van de meeste dakraam staat zowel de raamcode als de maatcode. Op de pagina met dakraamrolgordijnen kun je filteren op deze codes.


Zo weet je zeker dat het gordijn dat je koopt ook past op je dakraam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts