donderdag 18 juni 2020

Sikkens visualizer app

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag.


Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf online! Download Gratis Apps en Software! De app bevat de exclusieve Expert Visualizer , een functie waarmee jij en je klanten elke kleur direct op hun muur kunnen bekijken in een foto of zelfs een video!


Met behulp van de unieke Reality-technologie visualiseert u elke kleur op de muren. De app bevat een verbeterde versie van de Visualizer en een handige Color Picker om de goede kleur te vinden. Wir haben die Farbtongenauigkeit im Visualizer für dunklere Farbtöne verbessert. Tippen Sie einfach auf den Farbton mit dem Sie einfärben und bleiben Sie mit dem Finger länger drauf.


Sikkens visualizer app

Waaronder een Flexa Visualizer app , een leuke gadget zowel voor de professional als de consument. Kijk, deel, verf: Laat je inspireren door de Flexa Visualizer App Onze App maakt het spelen met honderden kleuren mogelijk, je ziet je muren direct en live op je scherm transformeren. De juiste kleur heeft enorme invloed op je woning en op hoe jij je voelt, daarom hebben we het kiezen van de ideale kleur makkelijker en leuker dan ooit gemaakt met de Flexa Visualizer app. Met de Flexa Visualizer app test je de honderden kleuren van Flexa via een live modus direct op je scherm.


Zo ben je er zeker van dat de kleuren die je uitgekozen hebt bij elkaar passen. Ontwikkel een perfect kleurenpalet en test het meteen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Kleur ter plekke kamers en ruimtes in met elke gewenste kleur. Uw klanten krijgen met één klik direct een goed beeld van hoe een kamer eruit komt te zien.


Sikkens visualizer app

AkzoNobel (ticker symbol: AKZO) opent de handel op de Amsterdamse beurs van Euronext ter gelegenheid van de lancering van de nieuwste versie van de Visualizer app van AkzoNobel. De app stelt mensen in staat hun gekozen kleuren in real-time te kunnen zien, delen en virtueel aanbrengen – voordat er daadwerkelijk iets op de muur is aangebracht. Heb je een stuk stof in huis met de meest geweldige kleur? Gebruik deze gratis app om de kleur te traceren en bekijk meteen hoe hij op de muur uit zou vallen.


Kies een kleur uit het kleurpalet of scan een prachtige kleur in je interieur. Liever een ander merk verf? Ice Cream Sandwich, API 14) or Blackberry (BBOS) or Kindle Fire. Er is nu ook video-technologie en makkelijk delen via social media aan de App toegevoegd. See screenshots, read the latest customer reviews, and compare ratings for Notifications Visualizer.


Sikkens visualizer app

Hiervoor moet je telefoon of tablet echter wel zijn voorzien van geïntegreerde bewegingssensoren. Helaas hebben niet alle apparaten deze sensoren (zelfs sommige recente modellen van populaire producenten niet). Met Flexa Visualizer kiest u heel eenvoudig de kleur voor uw woning. U neemt simpelweg enkele foto’s en vervolgens ziet u meteen welke kleur het beste bij uw interieur past. Zo krijgt u een goede voorstelling van welke kleur het beste bij uw interieur past.


De app is helemaal gratis en beschikbaar voor iOS en Android. Match Heart Wood met de verschillende kleuren van de drie kleurenpaletten en kom tot een kleurencombinaties die bij u past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts