dinsdag 2 juni 2020

Ventilator verkoeling

HBM is dé leverancier van machines, gereedschap en meer. Direct uit voorraad leverbaar! Op zoek naar een mooie deal? Morgen al in huis vanaf €23. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Een ventilator koelt niet, maar heeft wel een verkoelend effect.

Hij brengt de gevoelstemperatuur omlaag doordat hij lucht in beweging brengt. Vergelijk het met een warme, zomerse dag waarop er een windje staat. Dan voelt het koeler dan wanneer het windstil is, terwijl de temperatuur hetzelfde is. Zorgt direct voor verkoeling.


In de warme zomermaanden is het fijn om je huis te kunnen verkoelen, dit kan met een ventilator of met een airco. Ventilatoren bieden u directe verkoeling wanneer u dat wenst. De meeste ventilatoren zijn uitgerust met meerdere snelheidsstanden, zodat u zelf de juiste stand kunt kiezen voor optimale verkoeling.


Slimme ventilator - Kies voor verkoeling op warme zomerdagen met deze slimme ventilator. Dit model kun je verbinden met het wifi netwerk en bedienen met je telefoon of tablet, zodat je niet op hoeft te staan om de staande ventilator harder of zachter te zetten.

Dit exemplaar met een diameter van centimeter heeft drie standen en een slaapfunctie. Staande ventilator voor verkoeling in de hele kamer Heb je wat meer ruimte op de grond over of heb je geen oppervlakte vrij op een tafel of bureau? Dan is een statiefventilator ideaal. Tijdens de warme dagen zorgt een ventilator voor verkoeling.


Hij laat de lucht langs je huid stromen waardoor het zweet op je lichaam sneller verdampt en je het koeler hebt. Bij het kiezen van een ventilator is het belangrijk je wensen in kaart te brengen. De mini ventilatoren van Blokker zijn multifunctioneel en erg handig.


Zet hem neer waar jij op dat moment extra verkoeling wilt en geniet van de wind door je haren. Door ons brede assortiment aan mini ventilatoren zit er voor iedereen een mooie ventilator tussen. Bekijk bijvoorbeeld de ventilatoren van Dyson, pure verkoeling voor op jouw bureau! Is het een warme dag en kun je wel wat verkoeling gebruiken?


Wij hebben diverse soorten in ons assortiment opgenomen. Door de verschillen te bekijken merk je vanzelf welk type geschikt is voor jou. Verkoeling koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Liggend aan je behoeftes zijn er verschillende ventilatoren waar je uit kunt kiezen.


Een plafondventilator, torenventilator en tafelventilator behoren bij de meest populaire keuzes. Toch zijn dat zeker niet de enige soort ventilatoren , kijk vooral wat het beste bij jou past voordat je een ventilator koopt. Kies uit 1producten vanaf € 95.

Een plafond ventilator in de slaapkamer was een optie, maar ik vind ze gewoon niet mooi. Ook kan je een plafond ventilator niet even mee nemen naar de woonkamer. Deze optie viel dus snel af en ook een airco is niet mogelijk.


De ventilator zal direct de nabije omgeving verkoelen, waardoor jij dus precies op de juist plek zit en de wind in je gezicht voelt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met deze producten houdt u het namelijk koel tijdens de warme.


Toch kan een ventilator ook nuttig zijn, als de temperatuur boven de graden uit stijgt. De warmere lucht draagt dan bij aan de verdamping van zweet”, vertelt Hein Daanen, hoogleraar thermofysiologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam aan De Volkskrant. Je huid onttrekt warmte door over te gaan van vloeistof naar gas. Ook zonder ventilator wat verkoeling vinden….


Menthol talkpoeder doet wonderen… Ten eerste neemt het vocht op en voelt je lijf dus minder klam, en ten tweede zorgt de menthol voor het onttrekken van warmte aan je lichaam. Met de Westinghouse Yucon I staande ventilator geniet je tijdens een warme zomerdag van heerlijke verkoeling. Deze ventilator van 120W van goede kwaliteit heeft een moderne look en biedt hoge prestaties. De staande ventilator heeft genoeg kracht om makkelijk een commerciële of grote ruimte te verkoelen. Dankzij de drie instelbare standen kies.


Ondanks het kleine formaat, geeft een kleine ventilator goede verkoeling in je kamer. Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe ventilator kopen. Praxis heeft verschillende soorten, zoals een tafelmodel of een vloerventilator.


We houden je hier op de hoogte van onze ventilator aanbiedingen en speciale acties!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts