donderdag 23 maart 2017

Sigma schakelverf gloss

Beschikbaar in verschillende kleuren. Sigma verf koop je online bij Verfonline-XL. Zeer ruim aanbod Sigma Verf. Je kunt namelijk met één soort verf zowel gronden, voorlakken en aflakken.


Dit volwaardige 1-pot systeem is een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld nieuw hout. Sigma schakelverf in semi- gloss : de laagste prijs. Je betaalt daarvoor altijd de laagste prijs, ook als er geen aanbieding beschikbaar is. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Je kunt de verf aanbrengen met een kwast of viltroller. Voor de laagste prijs op Beslist. Ideaal voor het schilderen bij temperaturen tussen 0°C en 5°C.


Sigma schakelverf gloss

Doordat wij beschikken over originele Sigma mengmachine en werken met originele Sigma kleurpasta’s bent u altijd verzekerd van de juiste kleur. Sigma Schakel Continu Semi- Gloss is een superieur één-pot systeem voor de koude wintermaanden. Een hoogwaardige keuze die we in iedere kleur voor je kunnen mengen. Geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevel-betimmeringen. Met name geschikt voor toepassing in een meerjarensysteem.


Beide producten hebben dezelfde hoge kwaliteit en glansgraad. Het is een grond- en aflak tegelijk, een zg 1-potsysteem, te gebruiken over kaal, maar ook reeds voorbehandeld hout. Bij de laatste toepassing is zeer grondig reinigen en volledig mat schuren noodzakelijk. Schakelverf is bij voorkeur geschikt voor niet maatvast geveltimmerwerk.


Sigma schakelverf gloss

Veelzijdige halfglanzende grond-, overgrond- en afschilderverf. Bekijk dan snel ons assortiment! Het gemak van een één-pot systeem. Daarna de betreffende delen impregneren met Sigmalife VS-X Satin. Sigma S2U Semi Gloss is de kras- en slijtvaste hoogglans lak voor buiten.


Deze lakverf is geschikt voor het aflakken van houten delen zoals deuren, kozijnen en ander houtwerk. Het voordeel van deze lak is dat hij het hele jaar te gebruiken is. Wat is het verschil tussen schakelverf en normale verf?


Sigma schakelverf gloss

Het grootste verschil is natuurlijk dat schakelverf zowel een grondverf, voorlak als aflak is. Dit maakt schakelverf bijzonder t. Maar daarnaast zijn er nog een tal van verschillen. Deze verschillen hebben zowel voor- en nadelen. Het is daarom een uitstekende keuze voor renovatieklussen, maar kan ook gebruikt worden in een meerjarensysteem.


Dit product heeft een volwaardig één-pot systeem. Het is verwerkbaar van 5°C tot 30°C en geschikt voor toepassing op geveltimmerwerk, met name in een meerjarensysteem. Wij kunnen dit product in alle kleuren mengen. Met liter kun je ongeveer mschilderen.


Het is een vochtregulerende verf waardoor er altijd vocht in en uit het object kan. Verf van topmerken zoals Sikkens, Sigma Coatings en Wijzonol voordelig online bestellen bij Verfcompleet. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts