maandag 27 maart 2017

Vuilafstotende verf keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!

Vestigingen door heel Nederland. Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Brugman biedt een grote Keukencollectie aan. Gebruik ook onze Budgetplanner en 3D Keukenplanner en vind jouw Ideale Keuken.


De Grootste Verfleverancier van Nederland. Muurverf achter het fornuis beschermen tegen vet en vuil doe je met TRAE LYX Naturel Finish en TRAE LYX Mineral Finish. Lees hier alles over deze onzichtbare.


In alle mogelijke kleuren die we voor je kunnen mengen.

Zelfs vuilafstotend of in ieder geval schrobvast, in klasse of 2. Dé keuze voor afwasbare muurverf, zodat je daar ook in de hal, de keuken en op andere plekken die snel vies worden gebruik van kunt maken. Er zijn meerdere opties, oplopend van eenvoudig afwasbaar tot waterdicht. Onderaan de pagina vindt u advies voor verf in de natte cel zelf. Kinderkamer of keuken verven ? Dan wil je een verf die bestand is tegen vuil en vlekken! Meestal zie je geen “ keuken verf ” of “anti vlekken verf ”. Het wordt afwasbare verf , schrobvaste muurverf, schrobbare muurverf of afneembare muurverf genoemd.


Helaas heeft niet iedere afwasbare keuken verf dezelfde kwaliteit. Er bestaan gelukkig allerlei speciale verven , die geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes. Een achterwand in de keuken of een douchemuur in de badkamer kunt u daardoor eenvoudiger reinigen.


De verf staat ook bekend onder de noemer vochtwerende verf of badkamerverf. Voor het schilderen van de muren in de keuken kunt u gebruik maken van een goede muurverf die schrobvast is en makkelijk te reinigen is. Nano coating wordt vaak gekozen in plaats van lak of verf vanwege de natuurlijke en onzichtbare uitstraling. Met dit in het achterhoofd zal ik hieronder je vragen beantwoorden: 1. In juni is ons nieuwbouwhuis klaar en we hebben een keuken samengesteld zonder bovenkastjes.


Aan de ene kant hebben we een groot raam.

Zoals ook op de foto te zien is. Nu moeten we die muur dus nog wel verven en dan wel met een verf die goed werkt om vuil af te nemen. Daarna hebben wij in de keuken van een bouwmarkt (eigen merk) een witte verf genomen speciaal voor in de keuken , dus afneembaar en reinigbaar.


Nadat we deze verf hadden aangebracht is een paar dagen later de keuken geplaatst en hebben wij weer een paar dagen later uiteraard de keuken in gebruik genomen. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. Deze muurcerf geeft vuil en viezigheid geen enkele kans meer.


Met de vuilafstotende werking zal vuil niet gaan hechten aan de muurverf. Vuilafstotende Muurverf voor buiten. De achterwand van onze keuken is niet betegeld en dat willen we graag zo houden. De weerstand en hechtingscapaciteiten van de verf zijn zeer belangrijk. Het is daarom niet aan te raden zelf te proberen om uw keuken te spuiten daar u wellicht niet de geschikte verf zal vinden.


Achterwand keuken : welk materiaal. Een netjes gestuukte achterwand kan men van watervaste verf voorzien. Sikkens Alphatex SF, uitstekende verf voor het verven van de.


Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken. Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts