woensdag 22 maart 2017

Sikkens finura high gloss

Sikkens finura high gloss

Beschikbaar in heel veel kleuren. Sikkens verf koop je online bij Verfonline-XL. Sigma verf tot maar liefst korting. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Bent u op zoek naar kwaliteit Verf?


Bekijk dan snel ons assortiment! Altijd de beste deal voor jou! Het is PU-alkydhars hoogglanslak, waar je zowel binnen als buiten gebruik van kunt maken. Dankzij de geringe donkervergeling van dit product is het populair bij zowel vakschilders als ervaren doe-het-zelvers.


In tegenstelling tot andere lakken op terpentinebasis zal de lak minder snel vergelen. Daardoor is ie interessanter om binnen te gebruiken. Ten opzichte van andere alkyd hars producten heeft zal Finura High Gloss minder snel vergelen als deze binnenshuis gebruikt word. De hoogglanslak heeft een goede weervasthei vloeiing en een hoge dekkracht.


Sikkens finura high gloss

PU alkydhars hoogglanslak met geringe donkervergeling. Het voordeel van deze lak is dat de donkervergeling gering is ten opzichte van andere alkydhars producten. Deze verf is geschikt om te gebruiken van het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Met de juiste voorbehandeling en applicatie kan een levensduur van acht tot tien jaar behaald worden.


In vergelijking met andere alkydharsproducten heeft Rubbol Finura High gloss minder donkervergeling. Deze hoogglanslak met gemodificeerde traditionele alkydhars is geschikt voor het aflakken van de volgende ondergronden: hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die wel volgens de voorschriften zijn. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Sikkens finura high gloss

Het product is geschikt voor binnen en buiten. GEBRUIKSDOEL Het kan gebruikt worden voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunstoffen. Let wel in sommige gevallen zult u eerst een geschikte primer moeten gebruiken. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.


Anderen helpen ons de werking. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Schuren en voorlakken met Rubbol Finura High gloss. Zie voor voorbehandeling van metalen de technische documentatiebladen van de Redox primers.


Sikkens finura high gloss

Vorige Artikel van Volgende. Bestel nu bij onze webshops! Vandaag besteld bij Verfpoint. Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Gratis verzending vanaf € 200!


Vergeelt minder snel dan andere andere lakken op terpentinebasis. Ook heeft het te schilderen oppervlak minder verf nodig, wat automatisch zorgt voor kostenbesparing. Zo eindigt jouw klus met het gewenste resultaat en de perfecte kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts