maandag 27 maart 2017

Alphacryl pure mat sf

Alphacryl pure mat sf

Nu met meer dan korting. Bekijk ons ruime assortiment aan sikkens verven en lak. Voor 17:besteld is morgen in huis! Alphacryl Pure Mat SF (MSDS) CLP MSDS.


Heb je last van doorkomende vlekken zoals gedroogde watervlekken, nicotine-aanslag, roet e. Deze muurverf heeft een bijzonder matte uitstraling die alom geroemd wordt. De verf heeft een lange opentijd ens is hierdoor zeer geschikt voor ruimten met invallend strijklicht. Hierdoor is de verf uitermate geschikt voor ruimten met invallend strijklicht. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies.


Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Zeer goed reinigbaar en hierdoor uitermate geschikt in ruimten waar hygiëne gewenst is. Daarnaast laat het zich ook nog gemakkelijk schoonmaken. Ideaal voor gebruik in slaapkamers, woonkamers en keukens.


Daarentegen is matte muurverf weer goed tegen oneffenheden, heeft minder voorbewerking nodig en geeft een zachtere uitstraling. Dit product is namelijk geschikt voor vrijwel alle ondergronden. Denk hierbij aan schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen en beton. Vandaag besteld bij Verfpoint. Gratis verzending vanaf € 200!


Grondlaag voor steenachtige ondergronden zoals beton, pleisterwerk, gipskartonplaten, metsel- en schuurwerk e. Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd. Blijvend prachtige binnenmuurverf. Perfecte vloei en schrobvast zonder opglanzen.


Technische eigenschappen Dichtheid Wit: ca. Alle Produkte durchn. Ruim aanbod voor 16u = Morgen thuis. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf en lak online! De matte muurverf is zeer goed reinigbaar en zal niet opglanzen na reiniging.


Ben je op zoek naar de jusite muurverf voor binnen? Een waanzinnig fijne muurverf om mee te werken. Door zijn enorm hoge dekkracht en extreme mathei is deze muurverf een zalfje om mee te schilderen.


Alphacryl pure mat sf

Het product kan worden toegepast op nagenoeg alle binnenondergronden als schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton, glasweefsel en vliesbehang. Het rendement is afhankelijk van de applicatiemethode en de ruwhei structuur en porositeit van de ondergrond. Praktisch verbruik per object te bepalen door een proefvlak. Voor een betere dekking met de afwerklaag kunnen wij dit product op kleur mengen.


Sikkens is Online Sikkens Specialist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts