woensdag 15 maart 2017

Kleur en style advies

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Ontdek de kleuren en de stijl die bij je past. Stijladvies en kleuradvies. Voor een persoonlijke kleurenanalyse, kleur - en stijladvies of make-upadvies ben je bij ons aan het juiste adres.


Zodat de kleding die je draagt jouw natuurlijke schoonheid versterkt.

Of het nu gaat om persoonlijk kleur - en stijladvies of gezellige en leerzame workshops. Je uiterlijke kenmerken en je persoonlijkheid staan centraal. De kleuren die het beste bij jou passen laten je stralen, maken je jonger en leveren complimenten op.


Iemand in haar mooiste kleur straalt en valt op. Aan de hand van zes kleurgroepen wordt geanalyseerd welke kleuren bij jou passen. Jouw haarkleur, de kleur van je ogen en de kleur van je huid zijn hiervoor bepalend.


Uitgebreid stijl- en kleuradvies. Vragen, twijfels en onzekerheden… Wat zou het fijn zijn als je precies wist welke kleuren het mooiste in jou naar boven halen.

Welke details nét het verschil maken. En welke stijl echt laat zien wie je bent. U vindt op deze website informatie over Kleur en Kleding advies praktijk. U leert zelf zien welke uitstraling het beste bij u past en hoe u die kunt bereiken door middel van kleur , kleding, haar, make-up en accessoires.


Daarbij zijn ‘puur’ en ‘eigen’ belangrijker dan trends. Zo creëert u met een kleuradvies en stijladvies voor de rest van uw leven balans in uw garderobe en nooit meer miskopen. Ieder mens is uniek en vanuit dat oogpunt wil ik ook mijn werk doen. Hoe komt het dat die broek fantastisch is, maar die jurk niets voor jou doet? Tijdens het kleur - en stijladvies leg ik uit hoe dat komt.


Naast een stukje theorie en kledingadvies, zullen we samen ontdekken wat goed voor jou werkt. BoomImpress werkt met de kleurenleer van ImageProof. Of wil jij weten welke modellen kleding jou het beste past?


Jij bent uniek en mooi gemaakt zoals je bent. Daarom krijg je een advies dat persoonlijk is. Niemand heeft dezelfde kleurenkaart en niemand krijgt hetzelfde stijlverslag. Iedereen heeft een andere lichaamsbouw en tijdens het stijladvies wordt eerst gekeken naar je unieke proporties.


Je leert hoe je bepaalde lichaamsdelen kunt camoufleren of juist accentueren door kleur en belijning in kleding.

Ook zie je hoe kleuren , stoffen, dessins en accessoires positief aan jouw figuur kunnen bijdragen. Toon wie je bent met jouw kleuren en stijl, op basis van je karaktertype. Zie je er altijd goed uit en krijg respect. Sinds deze tijd hebben wij met passie enkele honderden mensen opgeleid tot kleurstylist(e) en kledingstylist(e) en samen met hen duizenden mensen van kleur - en kleding stijladvies voorzien.


Je bent blij met de kleding die je hebt en toch blijft er heel veel ongedragen in je kast hangen. Wil je ook wel eens weten wat bij jou past? Margot is ook Kleur en Style adviseur en helpt je graag! Second Impression geeft advies over uiterlijke communicatie en presentatie: kleuranalyse, zakelijk kleding en stijladvies.


Eigenaar en imago consultant Desiree Grijpma-Hidding adviseert professionals, ondernemers, managers, ZZP’ers, zakenmannen en vrouwen en bedrijven op het gebied van kleur , stijl en imago. Dit alles in een persoonlijke en prettige sfeer. Samen met mij ontdekt u wat uw persoonlijke beste kleuren en stijlen voor kleding en make-up zijn. Vanwege de kleurenanalyse op maat en de goede recensies maar ook door veel ervaring en opleidingen in kleur , mode.


Just Beautiful Kleding- en Kleuradvies gekozen. Ik had al eerder elders een kleurenanalyse gedaan, maar ik had het gevoel dat ze mij niet in het juiste hokje geplaatst hadden. STYLE UPDATE laat jou groeien in je zelfvertrouwen dankzij je uitstraling. Met coaching en advies op gebied van imago, zakelijk kledingadvies en jezelf overtuigend presenteren. Compleet met personal shoppen en kleur - en stijladvies.


Ziezo zaakvoerster An Van Poyer is professioneel gecertificeerd ICF coach en Imago Coach. Als gediplomeerd kleur - en imagoconsulente, styliste en professionele coach ben ik al meer dan acht jaar zaakvoerster bij Ziezo. Graag deel ik mijn passie en kennis met veel spontaniteit, openheid en het nodige perfectionisme met mijn klanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts