woensdag 29 maart 2017

Draai kiep raam rolgordijn

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Heb je een draai - kiepraam en zoek je hiervoor een geschikte raamdecoratie? Neem dan eens een kijkje in onze collectie. Speciaal voor draai -kiepramen hebben wij mooie en praktische raamdecoratie ontwikkeld. Zo hebben we speciale rolgordijnen , duo rolgordijnen , plisségordijnen en aluminium jaloezieën voor draai - kiepramen in ons assortiment.


Het rolgordijn is gemaakt van synthetisch textiel en is ideaal voor elke ruimte, praktisch in gebruik, én geeft uw interieur een decoratieve uitstraling. De stof zorgt voor een verduisterend effect en dat maakt het product uitermate geschikt voor slaap-en kinderkamers. Als het rolgordijn iets te breed is voor uw raam , dan is dit geen probleem. Wanneer het raam niet te ver naar binnen opent, kun je kiezen voor lichte gordijnstoffen die met het raam meebewegen, zoals vitrages. Mooie raamdecoratie voor draai -kiepramen Er zijn meerdere soorten mooie raamdecoratie voor draai -kiepramen.


Hierdoor blijft het rolgordijn voor een draai -kiepraam goed zitten wanneer het raam wordt geopend. Bovendien hoef je hierbij niet te boren! Dit maakt dat een rolgordijn voor een draai -kiepraam vaak wordt gekozen als de raamdecoratie voor een draai -kiepraam. In onze collectie vind je een groot assortiment aan rolgordijnen voor draai -kiepramen.


Rolgordijn voor kiep -kantel raam op maat. Draai - kiepramen zijn ideaal in gebruik maar kunnen een uitdaging zijn als het gaat om raamdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een dakkapel.


Draai kiep raam rolgordijn

Een dakkapel bestaat in veel gevallen uit een normaal raam en een draaikiepraam. Welke raambekleding pas je voor een draaikiepraam toe? Draai -kiepramen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij nieuwbouwhuizen. Om het draaien en kiepen van het raam niet te belemmeren, is het belangrijk om de juiste raamdecoratie voor een draai -kiepraam te kiezen.


Wij hebben overzichtelijk op een rijtje gezet wat voor soort raambekleding geschikt is voor dit soort ramen. Zo kun je het raam goed openen en blijft de raamdecoratie mooi. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige rolgordijnen aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten om je rolgordijnen goedkoop te scoren!


Draai kiep raam rolgordijn

Praxis heeft rolgordijnen in verschillende maten, stijlen en kleuren, bijvoorbeeld rolgordijnen in het zwart, wit of met een leuke print. Vind rolgordijnen kiep kantelraam het nu op Kensaq. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Monteer dan ook deze handige spandraden, die ervoor zorgen dat uw rolgordijn niet gaat klapperen.


De draden worden langs de stof van boven naar beneden geplaatst en in speciale steunen vastgezet. Wanneer je het raam of de deur opent blijft het rolgordijn aan het raam of de deur hangen. Bij plaatsing van een raamdecoratie krijgt u dit raam niet (geheel) meer open. Dan zijn onze ‘Klikrolgordijnen’ dé oplossing! Deze ramen kunnen op twee manieren worden geopend.


Raamdecoratie voor Kiep -Kantel ramen? Je kunt het raam helemaal naar binnen toe draaien zoals een normaal raam , of je kunt het raam van bovenaf naar binnen toe kiepen. Een van de meest populaire oplossingenvoor raamdecoratie voor draai kiep ramen met kunststof kozijnen is easyclick raamdecoratie.


Draai kiep raam rolgordijn

Het easyclick systeem is bovendien volledig kindveilig door het ontbreken van koorden of snoeren. Met deze steun voor draai - en kiepramen is het mogelijk om raamdecoratie op te hangen zonder te hoeven boren. Deze steunen zijn universeel en passen op ieder kunststof of aluminium draai - kiepraam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts