dinsdag 26 mei 2020

Silent air afzuiging

Heb jij nog steeds last van nagelstof tijdens het werken? Heb je snel last van je keel of ogen? Zijn de geuren die vrijkomen vervelend voor je klanten?


Werkt u met een SILENT - AIR nagelstof-afzuigsysteem en bent u later overgestapt op het werken met sterk ruikende acryl waar u van af wilt, dan heeft u geurafzuiging nodig om de geur van de acryl op te nemen. U plaatst de dappendish voorin in het systeem. Nieuwe filters hiervoor € per stuk.


Het is mogelijk om het witte kunststof gaas in het werkblad te vervangen door een hard aluminium rooster. Een geheel geluidsstille manier van afzuiging , waar u altijd op kunt rekenen. Voor de beste Silent Air afzuiging bent u bij ons aan het juiste adres. Voor stylisten die ooit een gewoon SILENT - AIR stofafzuigsysteem aanschaften en later zijn overgegaan op elektrisch vijlen en hierbij last hebben van zich verspreidend vijlstof, leveren wij een op of nabij de tafel te plaatsen losse bovenafzuiging. SILENT AIR AFZUIGING tbv nageltafel Wegens het moeten beëindigen van mijn nagelstudio, bied ik deze zgan proffesionele silent air stofafzuiging aan.


Silent air afzuiging

Nageltafel met silent air afzuiging. Zo goed als nieuw Ophalen. Alleen de filters moeten vervangen worden gaat weg ivm met aanschaf nieuwe tafel met afzuiging. Bij dit SILENT - AIR inbouwsysteem wordt het neerdalend vijlstof onmiddellijk weggezogen. U hoeft bovendien uw displays en andere zaken niet meer af te stoffen!


En het belangrijkste: u ademt het nagelstof ook niet meer in. Toch weten we zeker dat silent air afzuiging bij elke kweker in de smaak zal vallen! Meer informatie bij Growexpert. Als u meer te weten wilt komen over de silent air box en wat dit voor uw kweekwerkzaamheden kan betekenen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Silent air afzuiging

Resultaten van zoekmachines! Al onze badkamerventilatoren zijn dankzij de gelagerde motor niet alleen bijzonder stil, maar bovenal zuinig in energieverbruik. Extra opties voor de ventilatoren zijn een timer, vochtsensor, trekkoord en automatisch sluitende lamellen. Voorkom vocht en schimmel in je badkamer, douche of toilet met een badkamerventilator.


Goede afzuiging in de badkamer is van groot belang. Het zorgt namelijk voor frisse lucht, vochtverdrijving en een aangenamer klimaat. Wanneer je badkamerventilatie niet optimaal is kan het vocht ervoor zorgen dat het schilder- en stucwerk wordt aangetast en schimmels ontstaan.


Silent air afzuiging

Deze afzuiger is gemaakt van 12mm Amescha, een waterbestendige multiplex houtsoort. De box is volledig geisoleerd en uitgevoerd met ophanghaken en rubbers, flenzen. Silent-Aire was born out of Dan and Lindsey Leckelts parent’s heating and ventilation contracting business.


Today Silent-Aire is a global leader in mission critical infrastructure solutions. Bij De Hobbykweker vindt u gegarandeerd een afzuiger die het goed doet in uw kweekruimte. Wij hebben onze afzuigers overzichtelijk voor u bij elkaar gezet en willen op deze manier ons steentje bijdragen om uw planten een zo goed mogelijk leven te geven.


Silent air afzuiging

Heeft u vragen over de afzuiging in uw kweekruimte? Manicuretafel met afzuiging. Geniet in stilte in uw badkamer. Info over nageltafel met afzuiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts