maandag 17 augustus 2020

Vacature tuinarchitect

Wij hebben leuke (bij)banen voor jou! Gezellig team en flexibele werktijden. Als je een vacature -alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden.


Werk je al als Tuinarchitect en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Tuinarchitect worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Tuinarchitect , maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Bent u een tuinarchitect (e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Lees nu onze tuinarchitect vacature. In weken tijd ontvangen wij meer dan miljoen bezoekers, die bloemen in alle kleuren en geuren in ons wereldberoemde historische park bewonderen. Als tuinarchitect vertaal je de wens van de klant naar het best mogelijke ontwerp. Luisteren naar de wensen van de klant is van essentieel belang.


Je hebt kennis van planten, materialen en bent bereid bekend te raken met de advisering van tuinmeubilair. Knops Tuindesign uw tuinarchitect voor een modern tuinontwerp, creatieve, luxe en duurzame buitenruimtes in heel Brabant. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.


Ben je een gedreven tuinontwerper en zoek je een baan? Of ben je student en wil je stage lopen? Andere competenties die belangrijk zijn voor een tuinarchitect zijn onder meer een klantgerichte manier van werken, een flexibele houding ten opzichte van de klant en een goed inzicht in verschillende omgevingen.


Vacature tuinarchitect

In de meeste gevallen werkt een tuinarchitect voor een hoveniersbedrijf. Vacatures voor een tuinarchitect. Altijd een restaurant bij jou in de buurt.


Toe aan een nieuwe baan in de techniek? België en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Keukenhof, het mooiste lentepark ter werel is al jaar de plek waar de hele wereld komt genieten van miljoen bloeiende bloembollen. De Tuinontwerper is geen tuinarchitect.


Vacature tuinarchitect

Dit betekent niet dat de Tuinontwerper minder goed werk levert dan de tuinarchitect. Momenteel is ons designteam compleet. Mocht je toch interesse hebben om een open sollicitatie te sturen. Voor jobs als landschaps- of tuinarchitect zijn elementen onontbeerlijk: creativiteit, gevoel voor esthetiek en een uitstekende productkennis in de breedste zin van het woord. Het gaat dan ook vaak om jobs die op zelfstandige basis of in onderaanneming worden uitgevoerd.


Je komt terecht in een familiebedrijf waar je de job van tuinarchitect zal kunnen leren van een ervaren tuinarchitect. Er zijn korte communicatielijnen en een vlakke structuur, wat als voordeel geeft dat je snel antwoord hebt op je vragen. Een tuinarchitect met een gedegen materiaalkennis en een passie voor het ontwerpen en uittekenen van creatieve tuinen. Een voltijdse klinker- en tegellegger met ervaring in het begrijpen van tekenplannen én het aanleggen van bestrating (B statuut bouw) Interesse in één van deze jobs?


Vacature tuinarchitect

Niet alle vacatures zijn nagekeken door VDAB. VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van de niet-nagekeken vacatures. Plaats ook uw vacatures en stagemogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts