vrijdag 7 februari 2020

Servetten groothandel

Professionele servetten voor uw onderneming. Neem vrijblijvend contact op! Aanbod in professioneel bedlinnen. Vraag naar de mogelijkheden. Ruim aanbod in hotelbedden.


Vind de beste bedden voor uw hotel!

Voor 13:besteld is vandaag verzonden! PMS of Full Color, vanaf 1stuks, formaten. Gekleurde en thema servetten. Verzending vanaf €in uur.


Voor bedrijven met bestellingen voor grotere bestellingen adviseren wij deze servetten groothandel. Hier kunt u online servetten bestellen met voordeel. Voor horecagelegendheden met witte servetten worden hier goedkope horecaservetten verkocht in grootverpakking.


Wij verkopen aan een ieder met BTW en KVK-nummer. De servetten worden verkocht per pakje.

Groothandel in servetten en tafeldecoratie. Hier vindt u duizenden verschillende servetmotieven en tafeldecoraties. Ook vindt u in onze winkel een groot aantal bedrukte zakdoeken en Berucktes toiletpapier.


Bij grote afname kunt u een flinke korting van ons verwachten. Als u cookies blokkeert op onze website kunt u deze website nog steeds bezoeken. Het is echter mogelijk dat u niet van alle onderdelen of functionaliteiten van de.


In de collectie vindt u o. Bij VEGA horeca groothandel heeft u de keuze uit meer dan soorten servetten. U kunt kiezen uit diverse dessins, materialen en talloze kleuren. Zo is er voor ieder zijn of haar wens altijd wel een passende servet in het assortiment. Servetten zijn onmisbaar in het restaurant.


Ook kunt u kiezen uit thuis, restaurant en vliegtuig servetten groothandel. Scroll naar beneden en zie daar servetten met de afmetingen 33xcm. Ze zijn opgesplitst in verschillende categorieën.


Diverse Kleuren en Kwaliteiten! Grote collectie servetten vind je hier! Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online. Nieuwe papieren servetten.

Wie wil er nou niet met unieke servetten de blits maken. Of dit nu aan tafel is voor een lunch of diner, of om er leuk mee te hobbyen. Laat andere versteld staan met uw servetten keuze.


Hier onder kunt u zien welke papieren servetten nieuw zijn in onze collectie? Op deze pagina staan alle papieren servetten die een opdruk hebben met het thema Seizoenen. Door middel van het gebruik van filters, is het mogelijk om specifieker te kunnen zoeken naar een bepaald servet. Het assortiment bestaat uit mooie design servetten van 3-laags papier.


Een brede verscheidenheid aan servetten groothandel -opties zijn voor u beschikbaar, zoals 1 linnen, 1 katoen en 1 polyester. Strak egaal witte servetten van 1 katoen met zomen. Te gebruiken voor ontbijt, lunch, borrel en diner. We bieden een waaier aan schitterende dessins en kleuren voor professionals in verschillende kwaliteiten aan.


We hebben nu OK Compost HOME gecertificeerde tissue servetten , die u thuis op uw eigen composthoop kunt gooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts