woensdag 19 februari 2020

Sikkens rubbol bl satura

Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Voor 23:uur bestel vandaag verstuurd. Gratis bezorgd vanaf € 5-. Beschikbaar in heel veel kleuren.


Sigma verf tot maar liefst korting.

Sikkens verf koop je online bij Verfonline-XL. Bekijk dan snel ons assortiment! RUBBOL BL ISOPRIMER te voorzien. Rubbol BL Satura (TDS) TDS.


Voorbeelden van wat je kunt schilderen met deze lak zijn deuren, kozijnen, gevelplaten en ander houtwerk. De lak is uiteraard erg kras- en slijtvast en droogt lekker snel. Na droging is de lak dus keihar waardoor ie tegen een stootje kan! Voorbereiding van de Ondergrond Houtsoorten in de duurzaamheidsklasse III, IV en V verduurzamen met een geschikt impregneermiddel.


Maak bijvoorbeeld gebruik van Rezisto Satin voor een product in zijdeglans, net als van Satura of Rezisto High Gloss.

Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dit houdt in dat de verf minder oplosmiddelen bevat dan de gemiddelde in deze verfsoort! De verf heeft een krasvaste en een zeer goede dekkende zijdeglans. Hierdoor ziet het eindresultaat er perfect uit! De sikkens rubbol bl satura heeft een zijdeglans.


Het praktisch rendement is afhankelijk van de applicatiemethode, de kwaliteit van de ondergrond en de vorm van het object. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Get sikkens rubbol bl satura. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer.


Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Ondergronden Afwerking van hout, hard kunststof, beton, pleisterwerk e. Ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen. Weervastheid en lichtecht: de kenmerken van een uitstekende buitenlak.


Blijvend mooie zijdeglans binnenlak. Perfecte vloei en makkelijk verwerkbaar. Geschikt voor het aflakken van de volgende ondergronden: hout en metaal, dat wel volgens de voorschriften is voorbehandeld.


Dit product wordt vooral gebruikt voor buiten.

Voor doehetzelvers is het ook binnen te gebruiken, maar pas op: in wit zal deze verf binnen vergelen. On new work, where practical, the first coat should be applied all round prior to fixing. Pay special attention to any areas of exposed end grain,tops and bottoms of doors, and undersides of cills. Deze aflak is kras en slijtvast hierdoor bijzonder geschikt voor bijvoorbeel trappen. Zeer geschikt voor het zijdeglans afwerken van uw houtwerk.


Deze watergedragen verf laat zich zeer makkelijk verwerken en vergeelt niet. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct.


Bellen kan natuurlijk ook! Uitstekend geschikt voor houtwerk binnenshuis en buitenshuis. Ook te gebruiken als op een houtenvloer of trap die dekkend schildert moet worden, zult u lang plezier hebben van deze lak.


Echter adviseren wij deze aflak alleen voor binnen. Ook is deze zijdeglans verf kras en slijtvast waardoor hij uitermate geschikt is voor binnen. Wil je nu niet met watergedragen verf aan de slag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts