vrijdag 14 februari 2020

Ultra matte lak

Ultra matte lak

Bestel nu snel en Goedkoop uw RigoStep Skylt Lak. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Hoe goed een parketlak of een kurklak ook beschermt, als de afwerking er plasticachtig uitziet, schiet het product zijn doel voorbij. Daarvoor hoef je met RigoStep geen angst te hebben, want RigoStep PU lak is niet alleen wat betreft duurzaamhei maar ook qua aspect een klasse apart. Houtmerk – Pakket Skylt - Ultra Matte Lak Normale prijs €5Kwaliteit en Kleur.


Skylt is een duurzame afwerking voor houten ondergronden. Kan aan gebracht worden op parket en plankenvloeren en ook op betonvloeren, linoleum, kurkvloeren en (houten) meubels. Rigostep Skylt Original Ultramatte PU- lak. De beste keuze ultra - mat en onzichtbaar.


Behoud een natuurlijke hout look. Werkt het beste op eiken hout en lichte houtsoorten. Licht effect tegen verkleuring.


Ultra matte lak

Ultra mat onder elke hoek SKYLT is absoluut de meest onzichtbare parketlak en zo mat als pas geschuurd hout. Geen laag of lak te zien, bij welk licht en vanuit welke invalshoek je ook kijkt. Voor een onbehandelde uitstraling. De RigoStep Skylt Lak is de nummer één voor uw houten vloer! Uw vloerspecialist staat voor u klaar met deskundig advies voor uw vloer.


Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak. Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak. Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. Af en toe reinigen met SKYLT Conditioner Spray Wipe (absoluut residuvrij) is in de regel voldoende.


Ultra matte lak

Op vloeren kan in het onderhoud eventueel ook onze RigoStep Polymer Floor Polish Matt worden toegepast. SKYLT bevat geen schadelijke oplosmiddelen. Denk aan RigoStep lakken en SKYLT lakken. Op onze website kunt u zelf kiezen wat u wilt. Plaats uw bestelling voor 17:uur en uw bestelde items worden de volgende dag al geleverd.


Zo kunt u dus wel heel snel uw parketvloer of tafelblad behandelen met een matte laklaag. K Matte blanke lak in Spuitbus SprayMax. SprayMax zorgt voor een matte uitstraling van de lak en is extreem krasvast.


K spuitbus blanke lak mat is dankzij de 2-componenten tevens bestand tegen chemicaliën, thinner, is benzinebestendig en bestand tegen extreme weersinvloeden. De matte lak van Perfection koolstof zwart is een duurzame lak van topkwaliteit voor het afwerken van alle soorten materialen binnen en buiten. De matte Houtlak van Histor Perfect Finish is kras- en slijtvast, waardoor je je over beschadigingen geen zorgen hoeft te maken. Trae-Lyx Naturel - 7ml.


Daarnaast is de houtlak extra dekkend en geurarm. Geef je kozijnen, deuren en meubels een mat eindresultaat met de matte houtlak. Getoonde productafbeeldingen kunnen afwijken van de ontvangen verpakking. De kleur van het hout zal na de behandeling met watergedragen parketlak nagenoeg niet veranderen.


Ultra matte lak

Parketlak is leverbaar in hoogglans, zijdeglans en mat. De lak is vrijwel reukloos. De matte lak geeft de behandelde objecten een uitstraling alsof deze met olie behandeld zijn. Flexa Pure Lak Mat is een matte lak en bevat polyurethaan alkydemulsie.


Dit zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, mooi mat. Bovendien is deze lak uitzonderlijk kras- en stootvast. Uitermate geschikt voor hout, harde kunststoffen en dekkende verf-of beitslagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts