dinsdag 4 februari 2020

Vloerwas verwijderen

Vloer schuren en oliën of lakken laat je doen door vakmensen kom in contact. U bent niet gemachtigd om te reageren. Indien er hardnekkige plekken zijn die niet weg willen, breng dan een klein beetje onverdunde wascleaner aan op de plek en laat dit even intrekken, verwijder het dan voorzichtig met staalwol 000. Heb je toch een kras op je houten vloer, wrijf dan voorzichtig over de kras met staalwol.


Goed inwrijven zodat de kleur gelijk wordt aan die van de vloer.

Moeilijke vlekken Inktvlekken zijn over het algemeen moeilijk te verwijderen van de vloer. U kunt de boenwas (blanke bijenwas) bijna geheel verwijderen met een doek die doordrenkt is met wascleaner. Schuur het hout om er zeker van te zijn dat er geen restjes boenwas zijn achtergebleven. Begin met grof schuurpapier en eindig met fijn schuurpapier. Als ik was moet verwijderen van oude meubels bijv.


Gewoon op een doek en wrijven maar. Voor een vloer zou je een wap kunnen gebruiken.

Hier haal je het meeste mee af, zeker oppervlakkig. Daarna ga ik met sterker middel bijvoorbeeld terpentine verder. VloerWas PU: Polyurethaan vloerwas (extra slijtvast) voor marmoleum, linoleum en zachte natuurseen vloeren.


Zeer effectief laagschuimend reinigingsmiddel voor het verwijderen van. Allereerst moet je de vloer goed stofzuigen, waarna je oude vloerwas en hardnekkig vet en vuil verwijdert met behulp van een speciale vloerenreiniger of met terpentine. Een natuurstenen vloer is poreus en daardoor kunnen er snel vlekken op ontstaan. Met een vlekkenverwijderaar kun je de vlekken toch uit de vloer verwijderen. Met een hardwaxolie bescherm je je vloer en krijgt deze een mooie matglans laag.


Bij GAMMA vind je een uitgebreid assortiment HG producten. Vol enthousiasme begonnen we met het schuren van de houten vloer. Taski brunco accel is speciaal voor het verwijderen van bijvoorbeeld minerale olien, vettten en bitumen.


Het is een alkalisch reinigingsmiddel. Dit reinigsmiddel is alleen per stuks te koop. De prijs is ook voor stuks.


Naast het standaard onderhou dat voor elke houten vloer geldt (dagelijks vuil en stof verwijderen ), moet een met was behandelde houten vloer regelmatig opgeboend worden met een boenblok of een elektrische boenmachine.

Hierdoor wordt lichte verontreiniging verwijderd en ziet uw vloer er weer mooi en egaal uit, hij gaat weer glanzen. Urinesteen verwijderen in toilet en urinoir. Hieronder treft u meer informatie aan over wat urinesteen nu eigenlijk is en hoe u dit het beste kunt verwijderen.


VloerWas Extra: Polymeer vloerwas voor marmoleum, linoleum en zachte natuursteen vloeren. Verwijdert oude en versleten polymeer waslagen. VloerSpray: Herstelt plaatselijke beschadigingen op met polymeerwas ( vloerwas ) behandelde vloeren. Naast het effectief verwijderen van vervuilde was met behulp van deze speciale wasverwijderaar, kunt u in het HG assortiment voor parket en houten vloeren ook nog kiezen uit diverse andere producten. Zowel voor het (opnieuw) aanbrengen van een beschermende was als de regelmatige dweilbeurt of het herstel van de kleur.


Deze beschermende laag vloerwas voor onder andere linoleum vloeren creëert een film wanneer deze opdroogt en uithardt. Onze polymeer vloerwas hoogglans is geselecteerd om zijn goede beschermende en slijtvaste eigenschappen en is hierdoor uitstekend toe te passen op diverse materialen zoals rubber, linoleum, beton en andere materialen. De vloerwas is geschikt voor alle houten, kurk- en stenen vloeren (ongeglazuurde tegels, terracotta tegels), ook ongecoate linoleum. Eenvoudig aanbrengen en polijsten.


Beschermt en verzorgt, zorgt voor zijdeachtig glanzende, resistente, vuil- en waterafstotende oppervlakken. Ademen waterdampdoorlaten bestand tegen speeksel en zweet. Vloerreparaties en vlekken verwijderen. Een vloer wordt dagelijks gebruikt.


Gelukkig zijn de meeste vlekken in je vloer makkelijk te verwijderen bijvoorbeeld met een intensiefreiniger of een speciale vlekkenreiniger. Vetvlekken verwijderen met groene zeep. Een vieze ovenschaal of een pan met aangekoekte vetresten is natuurlijk hartstikke vies.


Ook in dit geval biedt groene zeep uitkomst. Smeer de vette, aangekoekte pan of ovenschaal helemaal in met groene zeep. Stop dit in een vuilniszak met een bakje ammonia en knoop de zak dicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts