donderdag 20 februari 2020

Trimetal pu satin

Trimetal pu satin

Nu bestellen = morgen in huis! Uitgebreid assortiment Sigma verf. Permaline PU Satin is een oxidatief drogende, dekkende, krasvaste zijdeglans lakverf op basis van een met polyurethaan gemodificeerde alkydhars.


Trimetal pu satin

Silvatane PU Acryl Satin is een krasvaste, waterverdunbare, transparante, zijdeglanzende vernis op basis van urethaan-acrylaat voor binnentoepassing. Permacryl PU Satin Spray is een verspuitbare, huidvetresistente, watergedragen, zijdeglanzende aflak voor binnen. Het product is op basis van een polyurethaanacrylaat bindmiddel en heeft een hoge laagdiktevrijheid. Steloxine PU Finish Satin is een niet vergelende, twee componenten, zijdeglanzende, reactief drogende oplosmiddelhoudende aflak op basis van alifatisch poly- urethaan bindmiddel voor buiten toepassing.


Zeer geschikt voor het zijdeglans afwerken van al het houtwerk en kunststof. Trimetal Permaline PU Satin bestellen bij verf. Résiste à la rayure et possède. Watergedragen, voor binnen. PERMACRYL PU SATIN is een hoogwaardige polyurethaan acrylaat aflak met goede vloei en krasvast.


Inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vandaag besteld bij Verfpoint. SILVATANE PU ACRYL PRESTIGE SATIN is een zeer lijtvaste, hoogwaardige, zijdeglanzende, transparante, watergedragen, twee componenten vernis op basis van polyurethaan. Dit product is op basis van alkydhars.


SILVATANE PU ACRYL SATIN trimetal silvatane pu acryl satin is een krasvaste, waterverdunbare, transparante, zijdeglanzende vernis op basis van urethaan-acrylaat voor binnentoepassing. Bel aspect décoratif et excellente résistance du film. Wij zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat je de keuze hebt uit alle producten die je zoekt. Hoogwaardige polyurethaan acrylaat aflak met goede vloei en krasvast.


Alkydhars in oplosmiddelhoudende producten is gevoelig voor vergeling. Een zijdeglanzende alifatische, stoot- en krasvaste, alkydurethaanlak voor binnen en buiten. Aanbiedingsprijs € 8€ 7Normale Prijs € 1141.


Een bedrijf uit Nederland waar we zeker trots op mogen zijn. Geschikt voor op hout zoals vloeren, trappen, kozijnen en deuren. Permacryl PU Semi Brillant is geschikt voor de afwerking van houten ondergronden, PVC, beton en pleisterwerk. Als grondlaag wordt hierbij Permacryl PU Primer toegepast.


Trimetal pu satin

Leverbaar in de meest gangbare kleuren! Heeft uzelf een kleurcode en wilt u weten of dit product in uw kleur geleverd kan worden, aarzel dan niet om ons te mailen! Ze garanderen topkwaliteit waarmee je als vakman voor de dag kunt komen.


Maar ook als goed geinformeerde doe-het-zelver is Trimtel zeer geschikt. Kwaliteit en duurzaamheid spelen telkens een doorslaggevende rol. Voorgaande lagen zijn te allen tijden een aantal lagenSilvatane PU Acryl Brillant.


Systeeminformatie Nieuw werk Droog schuren en afstoffen. Tropische houtsoorten dienen te worden ontvet met een daarvoor geëigend middel. Onderhoud bestaand werk Afwassen met een verfreiniger.


AkzoNobel respecte la confidentialité de vos données AkzoNobel utilise des cookies pour offrir les fonctionnalités de base du site, adapter le contenu du site à. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis! Onze kwaliteit garandeert een mooi en langdurig resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts