donderdag 13 februari 2020

Schilderen in portugal

Schilderen in portugal

Bestel een professionele vakman voor jouw klus. Kraantje plaatsen, leiding leggen. Jouw loodgietersklus zo gefixt! Volg een workshop schilderen in Portugal.


Een goede aanvulling op een ontspannen vakantie in Mendeira, het groene deel van Portugal. Prachtige natuur en mooie gebouwen. Alle schildervakanties en schildercursussen in Portugal in één overzicht. De leukste creatieve vakanties in Portugal vind je op Bijzonder Portugal. Atelier “Casal da Macieira”.


Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden streef ik naar groepen van maximaal deelnemers per workshop. De gemiddelde temperatuur is in Portugal ongeveer 10° C hoger dan in Nederland. In de zomermaanden is het overdag, zelfs als de thermometer aardig oploopt, toch heerlijk aangenaam door de frisse bries uit het noorden en de lage luchtvochtigheid.


Schilderen in portugal

Ook het verschil in dag en nachttemperatuur is soms groter dan we in Nederland gewend zijn. Wanneer is uw schildervakantie in Portugal ? Tweemaal per jaar – eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar – organiseert Monte do Casarão een schildervakantie. Er zijn op dit moment nog plaatsen beschikbaar. Een schildervakantie in Portugal op Monte Maravilhas is een bijzondere ervaring.


De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Met zijn heuvels, kurkeiken en fruitbomen is het rustieke landgoed een rijke inspiratiebron. De rust en vrede zijn een ideaal medium om aan je creatieve proces te werken.


In de kosten van de workshop zijn naast materialen, ook koffie, thee, frisdranken en de dagelijkse warme lunch inbegrepen. Eveneens wordt, indien van toepassing. Eenvoudig achteraf betalen Je betaalt Zoofy achteraf via iDeal.


De vakman komt bij je langs En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur. Vind hier alle deals in National! Monte das Moradias ligt in het groen aan het stuwmeer van Santa Clara in de Alentejo. Deze oase van rust is een ideale plek om te verblijven tijdens uw schildervakantie in Portugal.


De typisch Alentejaanse accommodatie beschikt over slaapkamers voor maximaal personen. Ik geef in de maanden mei, juni en juli lessen in tekenen en schilderen op prachtige locaties in de schitterende omgeving van een piepklein dorpje, Mendeira, in Portugal. Het landschap met zijn schuurtjes, waterputten, bloemen, planten, bomen en uitzichten is bijzonder inspirererend en de omgeving is heerlijk stil en rustgevend. Per schildercursus zijn er altijd enkele plekken beschikbaar voor schilderliefhebbers die in Portugal wonen, Nederlands- of anderstalig, en die een dag willen mee schilderen. Gewoon om te proberen, om te kijken of zij schilderen leuk vinden of om een oude liefde weer nieuw leven in te blazen.


Voel jij het ook af en toe kriebelen? Dieren tekenen en schilderen met Marjolein Kruijt. In Normandië, met z’n golvende landschap, sfeervolle dorpjes en veel rust en ruimte. Zó wil je graag (beter) leren schilderen. Tijdens deze schildercursus komen verschillende aspecten aan de orde.


Schilderen in portugal

Schilderen in Portugal shared a post. Het hanteren van materialen is een wezenlijk onderdeel, maar ook compositie, ruimtelijk inzicht en kleurgebruik komen uitgebreid aan de orde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts