maandag 10 februari 2020

Waterbakken 600 1000 liter

Waterbakken 600 1000 liter

Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs.


Waterbakken 600 1000 liter

Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú! Zeer hoge kwaliteit drinkbak. Vermelde prijs is voor 6liter uitvoering. Drinkbakken met antimorsran met een inhoud vanaf 6liter.


Vervaardigd uit hoogwaardig PE, sterk en stabiel. Extra stevige waterbak voor in het weilan voorzien van antimorsrand. Oerdegelijke weidedrinkbakken van Duitse makelij. Tevens zijn deze drinkbakken ook verkrijgbaar in 8 2en 6liter , ook zijn deze waterbakken verkrijgbaar met zonnepaneel. Zo krijgt iedere koe de gelegenheid om te zuipen.


De kleinste IBC tank van 6l die we hier aanbieden heeft een vaste prijs van € aangezien deze tanks in een bijzonder goede staat verkeren. Door Klanten Gewaardeerd Met Een Topscore! Weidedrinkbak Model WT 40 4liter. Zijaansluiting voor bodem montage. Afmeting: 1x 1x cm.


Korte omschrijving: Brebac waterbakken Gebr. De tanks hebben een inch messing uitgang met binnendraad. De deksel heeft een diameter van cm.


Waterbakken 600 1000 liter

De tank heeft als extra handvaten om makkelijke mee te nemen. Multifunctionele flexibele stevige kuip van 7liter die te gebruiken is als waterbak voor een waterornament of als vijverbak. Uit onze collectie gereedschap.


Van het merk Meuwissen Agro, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Gereedschap. Zowel op houten, pvc, als op een gegalvaniseerde pallet. Ook voorzien van een uitloop, waardoor de bak gemakkelijk leeg en schoon te maken is. De vlotter wordt beschermd door een gemakkelijk te openen vlotterdeksel. De containers die wij verkopen zijn afkomstig uit de voedselindustrie, een schoon product en nadat deze goed schoongemaakt zijn, kunnen ze voor alles gebruikt worden.


Model 4liter heeft geïntegreerde ogen waarmee deze op de grond te verankeren is. Dankzij de langwerpige vorm is de bak erg compact en met bestelwagen te vervoeren. Een grote kuip kunt u online bestellen, deze wordt voor een klein bedrag op afspraak bij u thuis afgeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts