donderdag 12 april 2018

Reiskussen traagschuim

Bestel op maat of per plaat. Gratis verzending al vanaf € 100. Reiskussen van alle merken online! Het reiskussen is gemaakt uit traagschuim en weegt amper 3gram en is dus eenvoudig mee te nemen. Het traagschuim zorgt ervoor dat het kussen zich aanpast aan je lichaamsvorm.


De hoge zijkanten bieden niet alleen meer comfort maar zorgen voor een betere ondersteuning.

De meeste kopers zijn overtuigd van de voordelen van dit reiskussen. Door het traagschuim , en de ergonomische vorm geeft het reiskussen een goede steun aan de nek en uw hoof waardoor spanning in de nekspieren (die hoofdpijn kan veroorzaken) wordt voorkomen. Geschreven bij Aidapt - reiskussen - traagschuim - x cm. In verband met pijnlijke ontstekingen aan mijn zitknobbels heb ik dit zitkussen aangeschaft.


Ik heb het kussen inmiddels ruim maanden in mijn bezit en ben er erg blij mee. Met capuchon voor extra privacy en handige drukknoopsluiting om het kussen aan je. Dit zorgt voor extra comfort tijdens lange reizen.


Door de hoefijzervorm past dit kussen precies in de nek en biedt zo ondersteuning. De vulling van traagschuim zorgt ervoor dat het reiskussen comfortabel zacht aan.

Je kunt op een luchtgevuld of synthetisch kussen slapen of juist op duizenden polystyreen schuimballetjes die perfect de vorm van je hoofd aannemen. Kenmerk van een goed reiskussen is een combinatie van comfort en een kleine pakmaat zodat je het kussentje makkelijk kunt meenemen als je op reis gaat. Een traagschuim kussen is al jarenlang verkrijgbaar, waardoor er nu veel verschillende afmetingen en versies beschikbaar zijn. We spreken ook wel van visco of astronauten schuim. Dat heeft vooral te maken met het langzame herstel van het kussen, dat nadat je erop hebt gelegen de oorspronkelijke vorm weer terug zal krijgen.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Ideaal door onderweg op reis. Dit reiskussen is op twee manieren te gebruiken: 1. Als U-vorm ter ondersteuning van de nek en schouders 2. Als rechthoekig kussen, voor nek, hoof rug en als. Dit comfortabele ergonomische reiskussen is handig voor onderweg in de auto, trein of vliegtuig.


Het luxe traagschuim vormt zich naar het lichaam. Mede door de gepatenteerde Purotex tijk krijgen bacteriën geen kans. Het nekkussen geeft een comfortabele ondersteuning in lig of zit, bv. De zachte hoes van velours is hypoallergeen en behandelt tegen huismijt. Een kussen van traagschuim kent een aantal belangrijke voordelen.


Het kussen is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van een bepaald type schuim. Traagschuim (Memory Foam) Hoofdkussen van SleepMed bestel je voordelig bij Koopjedeal!

Koop nú op maat of per plaat. Met behulp van dit heerlijk zachte kussen van traagschuim heb je ook onderweg de mogelijkheid om goed te slapen. Perfect voor mensen die problemen hebben om het hoofd omhoog te houden en ondersteuning nodig te. In deze post, we ranked and rated the best travel pillows.


Het opblaasbare reiskussen is bovendien gemakkelijk aan te passen aan de voor jou meest comfortabele hardheid. Door simpel een beetje lucht te laten ontsnappen uit het ventiel geef je jouw Dreamtime Travel Pillow premium precies de juiste dikte. Zo ga jij ontspannen op reis.


Comfort reiskussen Travel. Onze ontwerpers, zelf backpackers, ontwikkelden dit accessoire om gemakkelijker en comfortabel te reizen. De kern bestaat uit ademend traagschuim waardoor het kussen niet warm aanvoelt en goed vocht reguleert.


Eens ter plaatse rol je het kussen makkelijk terug op en stop je het weg in het handige zakje. Dit maakt dit kussen ook zo handig voor festivalgangers of voor mensen die met trein of bus reizen. Met een comfortabel nekkussen zal de reis zeker voorbij vliegen!


Een reiskussen is de ideale metgezel tijdens lange reizen in de trein, het vliegtuig of de auto. Zo krijgt u toch de slaap die u nodig heeft tijdens de reis. Droom alvast over uw vakantie terwijl u heerlijk ligt te slapen op uw comfortabele reiskussentje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts