dinsdag 10 april 2018

Vitra eetkamerstoel

Vitra eetkamerstoel

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Uitgebreide collectie Eetkamerstoelen. Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel!


Vitra eetkamerstoel

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Vergelijk het ruime aanbod eetkamerstoelen online en profiteer van beste prijs! Of je nu gaat ontbijten, lunchen of dineren, een stel fijne, comfortabele stoelen mag dan niet missen.


Zo vind je vast een eetkamerstoel die past bij jouw eettafel. Wie kent deze stoelen nou niet? Gemaakt van duurzaam esdoornhout en een fijne kuipzitting voor een hoge dosis comfort.


Vitra eetkamerstoel

Een fijn stoeltje om mee te combineren aan de eettafel! De DSR is geschikt als eetkamerstoel , armstoel, draaistoel en als stapelbare variant met koppelelementen. Pas op, want eenmaal plaatsgenomen sta je nooit meer op. Ruim assortiment Eetkamerstoelen.


Mooi wonen en altijd verrassende acties. Het gehele assortiment van dit prachtige Zwitserse merk is via ons verkrijgbaar. De kans is groot dat we de stoel toch kunnen leveren. We hebben verschillende stoelen uit voorraad leverbaar, waardoor u snel kunt genieten van uw aankoop! Vitra stoel kopen bij ons in de winkel.


Vitra eetkamerstoel

Koop en verkoop vitra eetkamerstoelen eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Een simpel maar uniek design, dat hedendaags nog gezien wordt in vele woonruimtes. Maar niet alleen in de woonruimte komt de eetkamerstoel prachtig tot z’n recht, ook in de vergaderruimte, op de werkplek of als design object.


De variant met volledige bekleding bestaat uit een vormbekleding van polyurethaanschuim, die met stof is bekleed en met een bies aan de zitschaal is bevestigd. Opties: de Eames Plastic Chair is verkrijgbaar als bezoekersstoel, eetkamerstoel , schommelstoel, draaistoel of in stapelbare versies en met koppelelementen om rijen te vormen. Groot Assortiment Op Voorraad. De Eames Plastic Chairs collectie was in de jaren ’een revolutionaire: met de Plastic Chair ontwikkelde het echtpaar Eames de eerste kunststof eetkamerstoelen ooit!


Op zoek naar een prachtige, comfortabele eetkamerstoel ? Bij Workbrands heb je keuze uit een ruim assortiment van dit Zwitserse merk. Het design staat vooral bekend om het samenspel tussen zachte vormen en het optimale comfort. Zo komen de vloeiende contouren in het ontwerp prachtig samen met zachte bekleding. De stoel heeft daardoor een zeer aangenaam en uitnodigend uiterlijk. Zo omschreven Charles en Ray Eames zelf een van hun voornaamste doelen als meubelontwerpers.


Geen van hun andere ontwerpen kwam zo dicht in de buurt van dit ideaal als de Plastic Chairs. Onze collectie bevat wereldberoemde design meubels zoals bijvoorbeeld de RAR schommelstoel en de bekende D. Daarnaast zijn er de bureaustoelen geïnspireerd op Charles en Ray Eames of de plywood CTW tafel met bijpassende DCW design eetkamerstoelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts