woensdag 25 april 2018

Interieur haarlem

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Boek uw Hotel in Haarlem online.


Reserveer online, laagste prijzen.

In Haarlem , één van de gezelligste winkelsteden van Nederlan vindt u de stijlvolle winkel Gaivota. Als u bij ons binnen loopt voelt u de unieke, inspirerende en warme sfeer. De collectie is vooral eigentijds klassiek georiënteerd. Door een combinatie van sfeervolle en strakke items wordt een karakteristieke stijl gecreëerd.


Wij kunnen de bekleding en interieur van uw auto, boot, caravan en huis tegen aantrekkelijke kosten repareren, herstellen en re-conditioneren bij u op locatie. Dit bespaart u de extra kosten en u hoeft hierdoor niet meer opnieuw een dure aankoop te doen. Voor ons is er geen onderscheid in particuliere of zakelijke klanten.


Ik wilde mijn nieuwe woning high end op laten knappen en besloot de hulp van Choc Studio in te roepen.

Ik ken deze interieurontwerpers al een hele tijd en ze hebben mijn vorige woning ook prachtig ingericht. Choc Studio heeft goed geluisterd en mijn wensen vertaald in een concreet interieur voor dit huis. Voor advies, styling, ontwerp en realisatie van je huis én zakelijke interieurs.


Mare Interieuradvies helpt met de inrichting van een volledige woning of kantoor, of slechts één ruimte. Ook ben ik gecertificeerd verkoopstylist en kan ik uw woning verkoopklaar maken voor een optimale prijs. Werkzaam vanuit Haarlem door heel Nederland.


Op zoek naar een interieurarchitect, interieuradvies, interieurontwerp, meubels op maat, lichtplannen, bouwplannen en bouwbegeleiding? Terstal Interieurarchitectuur! Van een mooie bank tot een toffe vaas of cactus. Het centrum van Haarlem heeft mooie woonwinkels waar voor elk interieur iets te vinden is. Wij hebben de leukste winkels waar jij en je huis blij van worden op een rijtje gezet.


INTOS is een specialist in maatwerk inrichting en binnen afbouw. Door interieurs te maken waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve en hoogwaardige werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen passend voor elke gebruiker. Stock Dutch Design is van woonwinkel verworden tot een interieur ontwerpbureau.


Voor de ondersteuning bij al uw woonwensen en woonideeën. Home Stock biedt een bonte verzameling van nieuw meubilair, vintage en originele accessoires. Dit zorgt voor verrassende combinaties en een uniek interieur.

Een ruim assortiment aan meubelen, verlichting, textiel en woonaccessoires belooft samen met een gepassioneerd team van ontwerpers en adviseurs, een onvergetelijke interieurbeleving. Wenteltrap centraal in de ruimte bij de Coffee Company lees meer. Van Roon Interieurs Haarlem , eettafels en kasten en meubels voor de gehele inrichting van uw huis of bedrijf, zowel modern als klassiek. Familiebedrijf M- interieur.


Samen hebben we zo’n jaar ervaring met maatwerkinterieur en kasten op maat. De tweeling babykamer van Suzanne uit Haarlem. Suzanne woont samen met haar man en tweeling in een jaren huis in Haarlem.


Toen het stel erachter kwam dat ze een tweeling verwachtten, was het even flink aanpoten. Want met een tweeling moet je alles dubbel kopen. Perla Kantoorinrichting uit Haarlem ontwerpt en levert kantoorinrichting met aandacht voor werksfeer, functionaliteit en uitstraling.


Onze expertise is om bedrijven te begeleiden van inspiratie tot en met realisatie. Wij weten wat materialen, kleuren, verlichting en meubilair kunnen doen voor uw interieur. Welkom op de site van ROMS Specialisten op het gebied van interieurs en display’s Wij leveren aan de professionele en particuliere markt.


Op deze site vindt u een klein overzicht van kasten, tafels, interieurbouw en interieur -ontwerpen die o. Jb Interieurbouw Haarlem vervaardigd zijn. Eveline Interieur is een bedrijf, dat zich richt op artistieke en eigentijdse interieurs met klassieke en moderne elementen. Maatwerk in de ruimste zin van het woor.


Naast ontwerpen voor de inrichting van zakelijke panden maken wij plannen voor woonhuizen, geven wij kleuradviezen en blazen wij bestaand interieur nieuw leven in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts