vrijdag 27 april 2018

Blanke vernis mat

Moeiteloos en zorgeloos binnen 24u. Probeer Matt zelf kostenloos uit! Wil je meer weten over Matt? Veelgestelde vragen over Matt. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.

Blanke lak: vernis , parketlak, vloerlak. Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak, dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast. Naast kasten kan je de transparante lakken bijvoorbeeld ook gebruiken voor tafels en trappen.


De kleur van het hout zal na de behandeling met watergedragen parketlak nagenoeg niet veranderen. De lak is vrijwel reukloos. MoTip matte blanke lak spuitbus.

Parketlak is leverbaar in hoogglans, zijdeglans en mat. Deze 2K spuitbus blanke lak mat is tevens benzinebestendig, UV-bestendig en bestand tegen chemicaliën. De vernis beschermt het hout binnenshuis en geeft een mooie matte afwerking. Het is speciaal geschikt voor meubels, kozijnen, deuren en betimmeringen. Rambo vernis kleurloos mat 2ml is een kleurloze lak op waterbasis die zorgt voor een goede houtafwerking.


De vernis is speciaal geschikt voor meubels, kozijnen, deuren en betimmeringen en geeft hout binnen bescherming met een mooie matte afwerking. De enige blanke lak die het minste geel word is parketlak op acryl basis. Wat je er ook opdoet,alles maakt het wit wat minder.


Als je hem echt dekkend wit wil hebben in een goede kwaliteit is er van sigma een hele sterke krasvaste lak. Sigmalife Stain Matt Watergedragen, niet filmvormende. Beits kan je in verschillende kleuren krijgen die dan transparant zijn waardoor je de houtnerf nog blijft zien,je hebt ook dekkende beits.


Een beits is altijd vochtregulerend en bij lak is dat niet altijd geval. Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Het geeft al uw hout in huis een bescherming met een mooie bolle glans. Rambo Pantser vernis transparant Rambo Pantservernis is een blanke vernis die zorgt voor een fraaie houtafwerking. Het is geschikt voor meubels, kozijnen, deuren en betimmeringen in uw huis.


Monocomponent vernis speciaal voor onmiddelijke grip op elk metaal Bescherming voor elk metaal tegen corrosie.

Extra matte vernis voor meubels en keukens. Wij raden u het sterk aan voor keukens als u een sterk en extra mat resutaat wilt hebben. Breng het aan met een verniskwast voor een mooi en streeploos resultaat. Krijtverf afwerken met vernis.


Het grote verschil tussen vernis en was is dat een vernis tijdens het droog- en uithardingsproces zodanig veranderd dat het daarna niet meer oplosbaar is. Vernis is een transparante lak om de ondergrond te beschermen. Kies ik voor was of vernis ? Nu je dit weet kun je misschien al een betere afweging maken.


Bent u op zoek naar de juiste blanke lak maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de lak of beits adviseren. Motip spuitvernis transparant mat 4ml is een sneldrogende transparante lak voor decoratieve doeleinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts