dinsdag 17 april 2018

Pastaborden set

Koop je Sets nu bij Lucardi. Vandaag bestel morgen in huis! Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Alle pastaborden vind je op beslist. Bestel simpel jouw servies online.


Pastaborden set

Als u regelmatig met vrienden en familie geniet van een pastagerecht dan kunt u ook kiezen voor een complete pastaborden set. Bij Cookinglife vindt u sets voor drie en vier personen. Naast borden hebben we ook pastakommen. Pastaborden zijn een must voor de echte pastaliefhebber.


Een pastabord is groter en dieper dan een normaal bord. Hierdoor passen jouw tortellini, penne of tagliatelle er perfect in. Deze prachtige pastaborden hebben de perfecte vorm en diepte. De kleuren van je overheerlijke pasta’s vallen daarnaast extra op door op deze borden verkrijgbaar in trendy kleuren.


Pastaborden set

Deze borden zijn ook geschikt voor salades, noodles en oosterse gerechten. Update in wit, 6-delig Update Design: Barbara Schmidt Am Anfang war die Schale. Ein aufgesetzter Teller hält ihren Inhalt warm. Kies uit onze ruime collectie serviesgoe zoals complete sets of losse borden, schalen en diepe borden. Dek de tafel die bij je persoonlijke stijl past.


Van het merk CosyTrendy. Deze serie is speciaal ontwikkeld voor iedereen met een passie voor de Italiaanse keuken! Gebruik dit bord voor een verse pasta! De uitsparing aan de zijkant is bedoelt voor je bestek: praktisch en mooi! Het stapelbare servies is in verschillende kleuren verkrijgbaar die je goed met elkaar kunt combineren, waardoor het een speels geheel vormt op tafel.


Pastaborden set

Als kers op de taart is het scherp geprijsd. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele kindermode assortiment online. Serveer en presenteer op dit bord etenswaren als sla en pasta. Door het decor ontstaat een Italiaanse sfeer en krijg je zin om te eten.


Geschikt voor vaatwasser en magnetron. Heerlijke pasta, van spaghetti tot lasagne, wordt een echt genot met de praktische borden en accessoires van Pasta Passion. In het assortiment van Blokker vind je pastaborden met of zonder dessin.


Kies voor een pastabord in één kleur of kies juist voor een pastabord met een patroon die past bij de uitstraling van je overig servies. De set bestaat uit acht schaaltjes die een diameter hebben van centimeter. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Grote collectie pastaborden vind je hier! Schrijf de eerste review over dit product.


Verwonder u over onze variatie in kleuren en vormen. Retsch Arzberg pastabord ( set van 6) ruim verkrijgbaar online bij OTTO. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


De zwart metalen haken zijn perfect om decoratie aan memoborden op te hangen of bijvoorbeeld om je jas mee op te hangen. Deze set van S-haken is van het merk vtwonen. Als er iets is dat de mensen in beweging krijgt, dan is het wel de oproep tot samen eten.


Servies en Tafelen Aan tafel! Dit is ook niet zo verwonderlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts