donderdag 26 april 2018

Behang afbeeldingen

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Bespaar tot wel via kiesproduct. Gerelateerde afbeeldingen : cool behang tumblr behang natuur hemel landschap 7. Gratis afbeeldingen van Behang.


Elke dag worden duizenden nieuwe afbeeldingen van hoge kwaliteit toegevoegd.

Behang met geïntegreerde lijmlaag of vliesbehang waarmee je eerst de lijm aanbrengt op de muur. Kijk in onze webshop en bestel direct online! Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Behang op basis van een afbeelding maken Wist je dat je met een scherpe afbeelding en wat verbeeldingskracht helemaal zelf behang kunt ontwerpen? Qua motieven is de keuze geheel aan jou.


Ontwerpen is eenvoudig: je hoeft alleen maar een zo scherp mogelijke foto of afbeelding te uploaden (jpg, tif, eps of pdf). Voor behang dat perfect wasbaar en kras- en stootvast moet zijn is er speciaal projectbehang dat bovendien aan strenge brandnormen voldoet. Inmiddels keuze uit honderden dessins alsmede fotobehang met afbeelding naar wens.

Vlies fotobehang is steviger dan papieren behang en beter bestand tegen vocht. Voor het bevestigen van vliesbehang smeer je juist de lijm op de muur en niet het op behang. Je kunt ook kiezen voor Airtex.


Het grote voordeel is dat je geen naden op de muur krijgt, omdat je het behang in één keer op de muur plakt. Dit is fotobehang uit één stuk. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Tover de kamer om in een natuurlijk landschap met een fotobehang van natuur en landschappen. Fotobehang Afbeeldingen 1 Milieu-vriendelijk Online configuratie Wij helpen je een patroon uit te kiezen! Fotobehang is in vele maten leverbaar Fotobehang is in gangbare ruimtes in alle maten leverbaar, en met een enorme hoeveelheid aan afbeeldingen.


Kies wat het beste in jouw te behangen ruimte past: Posters. Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Nieuwe gebruikers profiteren van korting. Behang - Wandgrote afbeelding - DREAMY JUNGLE SOFT. BEHANG WANDGROTE AFBEELDING - ANNET WEELINK DESIGN Deze unieke wand grote afbeelding is hand getekend door Annet en daarna geprint op vinyl papier.


Bij rollen behang zie je in elke strook hetzelfde element terugkomen.

U kan aangepast fotobehang kopen, wat betekent dat elke afbeelding op onze site kan worden gemaakt op basis van individuele formaten - van een kleine afmeting tot een ongelooflijk groot fotobehang. Behang op maat Behang op maat met unieke afbeeldingen , prenten en origineel materiaal uit ondermeer de omvangrijke collectie van Naturalis Biodiversity Center. Al deze ‘ behangen op maat’ zijn te bestellen in vrijwel elk gewenst formaat. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts