vrijdag 6 april 2018

Plisse zonwering terrasoverkapping

Koel in Zomer, Warm in Winter. Ga Voor Een Duurzame Keuze. Bestel gordijnen gemakkelijk en snel op beslist. Nu met Gratis verzending en Jaar Garantie! Deze plissé zonwering kan aan de onderzijde (tussen liggers) van een terrasoverkapping worden geplaatst.


U kunt de plissé zonwering van boven naar beneden of van beneden naar boven openen.

Tevens is het bestand tegen vocht. De plissé wordt geleverd in de kleur wit. Met de terrasoverkapping van Bruynzeel kunt u heerlijk uit de wind zitten. Maar soms is het lekker om uit de zon te zitten. Dat kan met de speciaal ontwikkelde plissé zonneschermen van Bruynzeel.


De zonneschermen zijn gemakkelijk open en dicht te schuiven en eenvoudig te plaatsen. Binnen deze afmetingen kunt u zelf de maat van uw terrasoverkappingplissé bepalen, met een maximaal oppervlakte van van 6m2! U heeft dan ook keuze uit verschillende typen, kleuren en dessins.


Het design van het zonnescherm is slank, modern en elegant.

Dit komt mede doordat er van buiten vrijwel geen schroefkoppelingen te zien zijn. Tropische temperaturen in je serre of terrasoverkapping zijn verleden tijd met verandazonwering. Zonwering voor serres of terrasoverkappingen.


Het is vrijwel op iedere overkapping te monteren zowel boven als onder uw serre. Omdat je het zonweringsdoek bijna altijd ziet, zeker bij een glazen dak, moet de kleurkeuze een weloverwogen keuze zijn. Functionele zonwering voor toepassing in uw terrasoverkapping , eenvoudig te monteren tussen de liggers.


Hiermee houdt u zon en warmte effectief op afstand! Uitgevoerd in zilverkleurig aluminium en voorzien van een stevig grijs doek. Vergeet niet de set met bedieningsstang mee te bestellen. De zonwering wordt aan de buitenzijde geplaatst. Door een onzichtbare veer in de geleiding van de zonwering blijft het doek altijd strak gespannen.


Met pergola zonwering gaat u warmtestraling en fel licht tegen. De onderzonwering van Tuinmaximaal heeft een speciaal ontwikkeld zonweringsdoek van kunststof, gewoven met aluminium draden. Hierdoor reflecteert dit unieke type zonwering van het zichtbare licht en maar liefst van de warmtestraling. Buiten leven is dé trend van het ogenblik.


Wie echter buiten wil leven, moet rekening houden met de grillen van de natuur. De veranda zonwering houdt de warmte tegen en voorkomt verkleuring van uw spullen door UV straling. De mogelijkheid bestaat om de veranda zonwering zowel aan de bovenzijde van het dak te plaatsen als aan de onderzijde.


In de zelfdragende cassette van de veranda zonwering zijn alle elementen ondergebracht die de feilloze werking garanderen.

Douglas Overkapping 4x4m - 3. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Ouder-Amstel en omstreken. Wij komen graag bij u langs om de plisségordijnen in te komen meten en advies op maat te geven! Heb je last van de altijd vervelende zon, maar vind je de zonwering bovenop de Terrasoverkapping ook zo prijzig? Overweeg dan de plissé zonwering toe te passen en geniet van de schaduw of van de moderne gemoedelijke warme uitstraling van de plissé zonwering.


Met een terrasoverkapping kunt u heerlijk genieten van het zonnetje buiten maar toch beschut zitten. Toch is het prettig om soms het zonlicht wat tegen te houden. Heeft u wel eens gedacht aan een plissé voor uw terrasoverkapping ? Deze zonwering leent zich goed voor afgesloten ruimtes waar de temperatuur anders te hoog op zou kunnen lopen. Of het nu een Weinor tuinkamer of geïsoleerde serre is, een terrasoverkapping van hout of met dakoverstek, de WGM Top is met bijna elk terras- of serredak te combineren, ook naderhand.


Dit plissegordijn wordt speciaal geleverd voor terrasoverkappingen. De terrasoverkappingen , ook wel ‘vouwdaken’ en ‘plissé zonwering ’ genoem importeren wij rechtstreeks bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Ook onze verandazonwering, horeca zonwering , glaswanden, buitentapijten, ritsscreens en andere producten worden uitermate zorgvuldig geselecteerd en geïmporteerd.


Betonpoeren: Biedt extra stevigheid en stabiliteit aan uw terrasoverkapping. Plisse voor overkappingen. De voordelen van terrasoverkappingen. Langer buiten genieten Een terrasoverkapping is een verrijking van zowel uw huis als tuin. Dankzij een terrasoverkapping geniet u vanaf de eerste zonmomenten in de lente tot ver in het najaar van het buitenleven.


Al onze zonwering zoals bijvoorbeeld de aluminium pergola en tuinkamer maken wij op maat en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten gemonteerd. Zo bent u verzekerd van perfect passende zonwering waarvan u jarenlang kunt genieten. Kroezon staat voor kwaliteit werkt daarom alleen met gerenommeerde merken zoals Erhardt.


Vind een showroom of vraag een gratis brochure aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts