woensdag 4 april 2018

Plat dak wit verven

Plat dak wit verven

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Witte verf voor de beste prijs. Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Iedereen weet het wel: wit reflecteert zonlicht en zwart absorbeert zonlicht. Door jouw platte dak te witten wordt in de zomer de binnentemperatuur aanzienlijk lager.


Plat dak wit verven

Een airco of ventilator is dan vaak niet meer nodig en kan een besparing opleveren van op de stookkosten. Het klinkt leuk, ik heb zelf ook een plat dak. Ik heb echter nog nóóit een wit geverfd bitumen dak gezien, ook niet bij mij in de buurt. De inverstering lijkt mij. Een bestaand dak wit te verven is ook een mogelijkheid.


Dit is gemakkelijk uitvoerbaar en goedkoper. Een geverfd dak kaatst minder licht terug, doordat het materiaal hier niet speciaal voor ontworpen is. Zorg bij toepassing van witte daken op een plat dak altijd dat er afschot is, zodat het regenwater vuil van het dak spoelt. De standaard verfsoorten (verkrijgbaar in bouwmarkten) zijn vaak alleen optisch wit en helemaal niet zo wit in het infrarood gebie en dat brengt juist de warmte in.


Bij het gebruik van de verkeerde witte verf op het dak zal je winst vrijwel nihil zijn. De meeste daken in Nederland zijn bedekt met zwarte bitumen. Op zonnige dagen kan dergelijke dakbedekking een temperatuur bereiken van graden Celsius.


Een wit dak biedt uitkomst. Simpelweg uw dak wit verven is de juiste manier. Niet alleen zijn milieuaspecten belangrijk, maar een goede voorbereiding en uitvoering zorgen voor lagere kosten. Toch is het een opkomend fenomeen, steeds vaker krijgen gebouwen een wit of aluminiumkleurig dak.


Plat dak wit verven

En welke soort verf wordt er voornamelijk gebruikt om een bitumineus dak te verven ? Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Kies uit producten vanaf € 295.


Soudal Lekstop is een vezelversterkte, waterdichte coating voor het herstellen van grotere dakbeschadigingen en het renoveren van hellende en platte daken , goten. Elk plat dak heeft last van stilstaand water. De combinatie van vocht en uv zorgt voor een snelle veroudering van uw dak. De siliconen dakbedekking van platdakherstel. Een plat dak coaten: de beste coating voor een plat dak is een coating met sterk waterafstotende eigenschappen.


Zadeldak en andere gebogen type daken met dakpannen – particuliere woningen, kerkgebouwen, boerderijen, tehuizen etc. ThermoShield wordt toegepast op licht hellende (bitumen) daken , metalen daken en dakpannen. Deze technologie is volstrekt uniek en levert een positieve bijdrage aan je wooncomfort en het klimaat. Het filter is vloeibaar en wordt verwerkt als een (muur) verf.


De balken waarop de underlayment platen rusten worden met hoogglansverf geschilder het liefst willen we de platen ook met deze verf schilderen, echter is ons verteld dat underlayment moet ademen i. Daarnaast verlengt de coating de levensduur van de dakbedekking. Met zonnepanelen op het dak vergroot je ook nog eens het rendement van de zonnepanelen. Maak ook gebruik van de vierkante meters van jouw dak en bestel witte dakcoating via onze webshop. Eigenschappen EPDM dakcoating WIT.


Wilt u ook een modern tuinhuis? Kies voor de kwaliteit van Lugarde. Al meer dan jaar A-kwaliteit houten producten. Sommige klanten houden minder van een zwart plat dak en vragen ons daarom of een wit dak in EPDM mogelijk is. Wij vertellen je in deze blog graag waarom.


Dit kan perfect, maar wij raden het af. In Zuiderse landen zien we zeer veel witte platte daken. Dit heeft ook een bedoeling.


Mijn eerste plan was het platte dak wit te schilderen met wegenverf maar aangezien daar nu zonnepanelen in oost-west opstelling op liggen zal dat niet echt meer helpen, de zon kan enkel aan de randen nog een klein stukje dak verwarmen, dat is te verwaarlozen, misschien dat ik er nog eens een paar stukjes Sedum op ga leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts