donderdag 12 april 2018

Sigma hoogglans lak

Maximale inkoopvoordeel die we doorbelasten aan onze klanten! Sigma verf koop je online bij Verfonline-XL. Alle varianten Sigma Verf. Bekijk ons assortiment en Bestel!


Sigma hoogglans lak

Voor 20:uur bestel morgen in huis! Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Sigma S2U Allure Gloss is de makkelijk verwerkbare, kras- en slijtvaste buitenlak met de beste glans. Deze topper van het merk Sigma Coatings is, zoals de naam al doet vermoeden, het beste jongetje van de klas en komt meerdere malen als beste uit de test.


Geen lak die zo lang zijn glans en kleur behoud als deze. Sigma S2U Gloss is een uitstekende hoogglans lakverf voor de behandeling van houtwerk. Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. De droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar.


Ook te gebruiken voor het aflakken van voorbehandelde metalen en kunststoffen. Geeft het mooiste eindresultaat met Sigma Primer Exterieur Wit. Inhoudsmaat is 7milliliter.


DGS staat voor het Dual Guard System, een door Sigma Coatings ontwikkelde technologie die het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbraak door UV-straling. Sigma houtlak exterieur grachtengroen hoogglans is van hoge kwaliteit en biedt een duurzame bescherming van maar liefst jaar lang. Voor een mooi eindresultaat kan je een grondverf Sigma primer exterieur grijs gebruiken. Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen.


Wij adviseren Sigma S2U Pr. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen. Sigma heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste kleuren.


In onze online webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sigma lakken en muurverven tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Beschikbaar in heel veel kleuren. Specialistisch advies nodig? U kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken.


Sigma hoogglans lak

Na het aanbrengen ontstaat direct een duurzame, bolle glans. Is je houtwerk binnen toe aan een frisse verflaag en wil je jarenlang genieten van een vakkundig eindresultaat? Daarnaast biedt het product een kleurvaste bescherming. Sigma Interieur Lak beschermt houtwerk binnen, zoals ramen, deuren, kozijnen en overig houtwerk tegen krassen en stoten.


Bovendien is het gemakkelijk te verdunnen met water. Parketlak hoogglans is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. Gebruik hoogglans verf daarom alleen op een oneffen ondergrond als je deze wilt benadrukken. Anders kun je beter voor een zijdeglans of matte verf of lak kiezen.


Op een effen ondergrond geeft hoogglans verf of lak een super strak en glad resultaat. Dit geeft een mooi glanzend effect. Hoogglans verf is eigenlijk alleen als lakverf verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts