woensdag 18 april 2018

Markies luifel

Bestel nu jouw Luifel eenvoudig online bij Obelink. Feedback Company beoordeeld met een 9. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Onze populaire Luifel is een perfecte overkapping bij regen en een heerlijke schaduwplek bij zonneschijn. Hij is met zijn houten palen en crèmekleurig dak zeer sfeervol.


De Luifel is te gebruiken als bar- of terrasoverkapping of als podiumdak voor een podium van x 5m. Uiteraard kan hij ook gewoon ter decoratie geplaatst worden. Het gelijktijdig uitzwenken van de steunpoten en de steunarmen maakt een eenvoudige en snelle opbouw mogelijk. Vrijwel alle onderdelen van de luifel zijn los verkrijgbaar.


Verkeerd nog in prima staat, vrijwel geen verkleuring of vuile randen, word namelijk elk jaar netjes schoon gemaakt. Beschermkap tegen weersomstandigheden. Ook onze Luifels zijn geschikt als podiumoverkapping, met name voor kleine optredens en bij mooi weer. Tussen de Luifelpalen is een vrije podiumoppervlakte beschikbaar van x 5m. Wanneer iets meer beschutting voor de artiesten gewenst is, verwijzen wij graag naar ons Boszichtpodium dat achterzeil en zijzeilen heeft en gemaakt is van hetzelfde zonnige crèmekleurige zeil als de Luifels.


Daarna zet je er voor wat extra stabiliteit twee stokken onder en je markies is klaar. Om hem weer op te bergen haal je de stokken weer weg, draai je de luifel in en rijden maar! Ruime keuzen in kleuren en stoffen. Levering en montage door heel Nederland. Nu al vanaf € online!


Thule biedt een breed assortiment aan luifels , elk met unieke kenmerken die geschikt zijn voor uw camper. Kies de doek- en cassettekleur die u wenst! Markiezen voor ieder type huis. Stap 1: Meet eerst je maximale rail lengte op, om de juiste maat te bepalen.


Stap 2: Rol de Obelink markies volledig uit op een schone grond. Stap 3: Breng met man de luifel aan en schuif de luifel door de caravanrail. Mooie vrolijke sfeervolle (grote ) markies houtwerk in keurige staat doek is onlangs schoongemaakt en opnieuw.


Stappenplan schoonmaken markies. Klap je markies volledig uit en stap op je ladder. Borstel met een zachte borstel al het losliggende vuil van je markies , aan zowel de boven- als onderkant. Doe dit zachtjes en nauwkeurig zodat je geen vuil in je markies wrijft.


Maak de bovenbak van je markies schoon met een vochtige doek. Er zijn talloze aanbieders van zonneluifels en, u raadt het al, deze aanbieders hanteren verschillende prijzen. Betaalt u bij de zonwering specialist om de hoek € 1. Grote kans dat het zonweringsbedrijf straten verderop slechts € 8vraagt voor exact dezelfde luifel.


Wij vinden dit ideaal, het opzetten van alleen de luifel gaat erg snel. Natuurlijk iets minder snel dan een zakluifel, maar een gewone luifel is ook zo opgezet en je zit net wat overdekte dan een zakluifel (breder en dieper dan een zakluifel). Bepaal waar het zonnescherm komt te hangen en teken af waar het scherm bevestigd moet worden. Houd hierbij rekening met de schroefgaten en bevestigingspunten van de luifel. Bevestig het ophangsysteem voor het frame en breng de stoffen bekleding aan van het zonnescherm.


Test het uitrolmechaniek en geniet van je nieuwe zonnescherm! De luifel was moeilijk in elkaar te zetten mis een stappen handleiding. De platen in de luifel waren ook te lang voor het frame de bijgeleverde montage materialen waren ook niet al te best.


Kortom we zijn een aardige tijd bezig geweest om de luifel te plaatsen met twee man.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts