donderdag 5 april 2018

Pauline's woonwinkel

Bekijk online en bezoek onze woonwinkel. Altijd een winkel in de buurt. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Van raamdecoratie, vloeren, behang en verf tot inspiratie en advies! Vind woon winkel als je nu zoekt.


Paulines Woonwinkel is gespecialiseerd in zitmeubelen. Kasten zijn er te verkrijgen in vele maten en afwerkingen. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Wij zijn al meer dan jaar de speciaalzaak op het gebied van lande. Welkom op de website van de stoerste woonwinkel van Barneveld! U vindt bij ons robuuste en landelijke meubelen, maar ook een compleet assortiment (bed)linnen, meer dan 3soorten verlichting en diverse (unieke) accessoires. Ruim assortiment woonwinkel. En als je dan uiteindelijk al dat moois bij Pauline’s Woonwinkel hebt gekocht, wil je natuurlijk dat het netjes bij je thuis wordt bezorgd.


Onze bezorgers brengen de meubelen bij je thuis. Pauline´s woonwinkel is al meer dan jaar uw speciaalzaak op het gebied van landelijk wonen. Wij hebben recent een bezoek gebracht.


In onze showroom van ruim 1. Ook leveren wij maatwerk meubelen in diverse houtsoorten en kleuren. Hieronder een kleine selectie. Wanneer kom jij ze bekijken? Vandaag deze drie banken, die ook als.


Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels. Topmerken zoals Ferm-Living, HK-living, Bloomingville, BePureHome en House Doctor. Of bezoek één van onze winkels.


SHOWROOM OPRUIMING: 6x lederen eetkamerstoel (x met en 2x zonder armleuning) in de kleur taupe! Woonwinkel in unieke, betaalbare design meubelen: banken, kasten, tafels, vloerkleden en accessoires. Laat u inspireren in onze winkel in Zaandaook elke zondag open.


Ook is het mogelijk kasten op maat te laten maken. Bestel eenvoudig online of kom eens langs in onze woonwinkel. Claim uw bedrijf en start met het vertonen van klantervaringen.


Schrijf uw eigen ervaring. Bij Meneer Frans kan je terecht voor je ontbijt of lunch, of een afternoon snack. Het is een perfecte plek om even neer te ploffen.


Na het shoppen kan je even bijkomen met een lekkere lunch of koffie. Het zit namelijk midden in het centrum van Haarlem, achter de woonwinkel Van Duivenboden. De Goossens woonwinkels noemen we ook wel inspiration stores. Laat je verrassen door onze unieke meubelcollectie, met stijlvolle designs waarbij kwaliteit, comfort en een geraffineerd design voorop staat.


Laat je inspireren door onze vier woonstijlen: Stijlvol Landelijk, Elegant chic, Modern Design en Urban Industrieel. Wij verkopen al jaar lang alle design merken voor uw interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts