maandag 16 april 2018

Sole zonwering

Kies uit 7producten vanaf € 95. Van gratis elektrische besturingen tot gratis bijgeleverde accessiores. Wegens vakantie zijn we gesloten. Samen met de meest vooraanstaande merken hebben we een prachtige collectie samengesteld.


U kunt kiezen voor een semi-gesloten behuizing.

Hierbij is het doek beschermd tegen regen, maar de onderzijde is niet afgesloten. Heb je een serre of een terrasoverkapping? De temperatuur kan er flink oplopen.


Daarom ontwikkelden we veranda- zonwering. Verkoelend en comfort verhogend. Met goede zonwering voorkomt u dat de energie van het zonlicht het glas passeert.


Daardoor blijft de temperatuur in de serre of onder de veranda aangenaam. Dan is een uitvalscherm wellicht iets voor u.

Met een uitbundig zonnetje kan het zomaar flink warm worden. Zonwering , maar wel een vrij uitzicht naar buiten? Als je het je scherm wilt laten zakken, bewegen de armen. Een uitvalscherm heeft aan weerszijden twee armen.


Ook reparaties van binnenzonwering voeren wij snel en vakkundig voor u uit. Uiteraard leveren wij ook mooie, nieuwe zonwering voor een scherpe prijs. Ako Sol in Rotterdam weet hoe belangrijk het is om zijn klanten goed van dienst te zijn. Met binnenzonwering is het mogelijk voor iedere stijl en voor ieder raam een passend product te kunnen monteren. Om u een prachtig product aan te kunnen bieden werken.


Wij leveren een compleet assortiment en staan garant voor een goede kwaliteit en scherpe prijzen met uitstekende service en onderhoud. Al jaren een begrip op het gebied van zonwering. Voor elke wens is een geschikte installatie te bieden. Bij ons kunt u terecht voor deskundig advies en alle soorten zonwering op maat. Van zonneschermen tot parasols.


Bij Ako Sol is alle buitenzonwering inclusief gratis meten en monteren! Iedereen verlangt naar de zomer en de zon. Lekker achterover op het terras met een boek en een verkoelend drankje.

Toch ervaren wij de zon niet altijd als prettig. Sol -Art heeft alles in huis: van de verkoop tot de montage door onze eigen monteurs en het eventuele onderhoud. Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou weten. Een screen is bij vrijwel elk raam toepasbaar.


Doordat een screen vlak tegen uw raam zit is dit product uitermate schikt op windgevoelige. Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Verticale zonweringen van Winsol weert de zon uit je woning. Lees hier meer informatie. Sol Stijlvol Hekwerk jaar!


Vanuit Genemuiden bedient Husol de Nederlandse markt voor zonweringen en rolluiken. Dat doen we op een geheel eigen wijze, met oog voor kwaliteit en detail. Met zonwering van Husol wordt een perfect binnenklimaat bereikt of in een handomdraai een heerlijk beschutte buitenplaats gecreëerd.


Bezoek onze showroom voor onze rolluiken, raamdecoratie, zonneschermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts