dinsdag 4 oktober 2016

Onderhoudsolie floorservice

Gratis Verzending vanaf € 3-. Vandaag bestel vandaag verzonden. Floorservice onderhoudsolie bestaat uitzonderlijk uit plantaardige oliën en wassen. Bovendien voldoet het product aan de eisen voor kinderspeelgoed volgens conform EN 71.


De vloer met een goed uitgewrongen Vileda Swepmop of Voerwisser schoonmaken. Naast deze Onderhoudsolie vindt u bij Overmat ook een assortiment reinigingsproducten voor de houten- of parketvloer.

Met name de onderhoudsolie en de parketreiniger zijn niet aan te slepen zo tevreden zijn onze klanten hierover! Assortiment Hieronder vind je het complete assortiment van Floorservice. GRATIS verzending vanaf € 2-. Het is een reiniginsmiddel voor de wekelijkse onderhoudsbeurt.


Deze reiniger is pH-neutraal waardoor deze overal voor te gebruiken is van grote, tot kleine vlekken. Bij regelmatig gebruik voorkomt het de vorming van loopstraten. Verwerkingstemperatuur niet lager dan 16ºC.


Bestel het voordelig online tegen super lage prijzen.

Bijvoorbeeld voor alle soorten houten- en kurkvloeren. Het zal kleine krasjes vullen en slijtplakken verminderen. Het geeft uw vloer weer een volle onderhouden uitstraling. De ondergrond moet droog, stof- en vetvrij zijn. Een kwalitatief hoogwaardig produkt voor het periodiek onderhoud van alle geoliede oppervlakten binnen.


FLOORSERVICE Onderhoudsolie Wit 1ltr. Al meer dan jaar is Overmat dé specialist op het gebied van behandeling, afwerking, onderhoud en reiniging van harde vloeren. FLS Color Onderhoudsolie wit L. om prijzen te zien. Regelmatig gebruik van dit product zorgt er voor dat er geen loopstraten gevormd worden en dat uw vloer vlekbestendiger wordt. Ondanks dat het droog reinigen het beste is voor de vloer.


Door u vloer te onderhouden met een onderhoudsolie blijft u vloer mooier en zorgt u voor meer bescherming van u houten vloer. Reinig de vloer veelvuldig met vloerwisser of stofzuiger, gemorste vloeistoffen direct opnemen. Zolang de olie niet volledig is uitgehard voorkomen dat de vloer in contact komt met water. FLoorService Onderhoudsolie naturel liter. De Floor service onderhoudsolie naturel is geschikt voor alle geoliede oppervlakten binnen, bijv.


Floor service Onderhoudsolie wit is geschikt voor alle geoliede oppervlakten binnen, bijv. Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de.

Onderhoudsolie is een kwalitatief hoogwaardig product voor het onderhoud van alle geoliede oppervlakten binnen. Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. Tonen als Foto-tabel Lijst.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts