maandag 10 oktober 2016

Sikkens xd semi gloss

De scherpste Prijs van NL. Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Gratis verzending vanaf euro! Bent u op zoek naar kwaliteit Verf?


Sikkens xd semi gloss

Bekijk dan snel ons assortiment! Deze buitenlak is bestand tegen alle weersinvloeden. Voorbereiding van de Ondergrond Houtsoorten in de duurzaamheidsklasse III, IV en V verduurzamen met een geschikt impregneermiddel. Dit vindt u bij geen enkel ander merk terug!


Hij is daarnaast geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen die al zijn voorbehandeld. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Het is extreem weerbestendige buitenlak. De lak heeft een mooie halfglans en zorgt voor uitstekende bescherming van het houtwerk. Sikkens XD semi gloss voor groothandelsprijzen.


Sikkens xd semi gloss

Bij goed gebruik kan kan de lak tot wel jaar bescherming bieden. Het alkyd-bindmiddel is met een gepatenteerde hars, STAR, gemodificeerd. Bestel deze halfglans buitenlak voordelig online bij Verfwebwinkel! Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.


Anderen helpen ons de werking. Deze aflak is uitermate geschikt voor het schilderen van kozijnen en deuren buitenshuis. Halfglanzende verf die extreem weerbestendig is en maximaal onderhoudsvrij.


Dit product is extreem duurzaam en kan tot wel jaar meegaan. Ook is het verstandig om profesionele kwasten te gebruiken. Wilt u dit zelfde product maar dan in hogglans? Zeer ruim aanbo Morgen in huis!


Door het unieke bindmiddel is deze lakverf duurzamer en is overschilderen minder vaak nodig. Daardoor kan bespaard worden op het onderhoud op lange termijn. Extreem weerbestendige en maximaal onderhoudsvrije halfglans buitenlak. XD Semi - Gloss geeft jaar bewezen bescherming tegen UV en weersinvloeden. Deze hoogglanslak is extreem weerbestendig en biedt wetenschappelijk bewezen bescherming tegen uv-straling.


Hierdoor geeft deze lakverf tot wel jaar bescherming en is hij onderhoudsvrij. Het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Vandaag besteld bij Verfpoint. SIKKENS RUBBOL XD GLOSS VERGELEKEN MET ANDERE LAKKEN. Buitengewoon duurzame zijdeglanslak met verlaagde hoevelheid oplosmiddelen voor buiten.


Voor het afschilderen van hout, metaal en diverse kunststoffen dat volgens de voorschriften is voorbehandeld. Primer Extra, Rubbol EPS plus, Rubbol EPS Thix of Rubbol XD Semi - gloss. Licht opschuren en het geheel aflakken met Rubbol XD Semi - gloss. Concept II Vanuit timmerfabriek aanleveren met een gesloten grondlaag (totale droge laagdikte 1micrometer).


Sikkens xd semi gloss

Reinigen met Polyfilla Pro S60 specieresten e. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Meestal wordt er gekozen voor een halfglans of hoogglans verf voor buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts